High Potency Calcium & D3 90 kapsúl (Vápnik s vitamínom D3) – Viridian

32,30 

High Potency Calcium & D3 je doplnok stravy určený pre efektívne doplnenie vápniku do organizmu a taktiež pre udržanie jeho hladiny.

dostupné

Katalógové číslo: Vir6NF0000101 Kategórie: , , , , Značka:
Brand: Viridian

HIGH POTENCY CALCIUM & D3 (Vápnik s vitamínom D3)

High Potency Calcium & D3 je doplnok stravy určený pre efektívne doplnenie vápniku do organizmu a taktiež pre udržanie jeho hladiny. Efektivita doplnkov je dosiahnutá vďaka obsahu troch foriem vápniku – hydroxidu vápenatého z riasy Lithothamnion sp., citrátu vápenatého a askorbátu vápenatého spolu s vitamínom D3 – cholekalciferolom, ktorého účinky veľmi významne súvisí so správnou hladinou vápniku v krvi.

Produkt je určený na zlepšenie:

  • Stavu kostí a svalov
  • Trávenia bielkovín a tukov
  • Produkcie energie
  • Stavu zubov
  • Podpory pri zápale
Čistota produktu
– všetky zložky sú 100% aktívne
– je použitá výhradne forma kvalitných kapslí rastlinného pôvodu, s obsahom voľného prášku (značka Viridian Nutrition nevyužíva formu lacných tabliet z dôvodu vysokého obsahu balastných pojív a lepidiel, ktoré môžu tvoriť až 50% tablety)
– produkt neobsahuje geneticky modifikované, či ožarované zložky
– neobsahuje zložky živočíšneho pôvodu: vhodné pre vegánov
– neobsahuje konzervačné prostriedky, umelé farbivá, pšeničný lepok, pšenicu, laktózu, pridané cukry, kvasnice, stearát horečnatý, kyselinu stearovú
– zložky obsiahnuté v produkte pochádzajú z plodín a rastlín od malých lokálnych producentov. Jednou z kľúčových zásad Viridianu je práve podpora miestnych farmárov a výrobcov (nie nadnárodných korporácií), s ktorými má veľmi korektné a férové vzťahy. Viridian tak naplňuje svoje heslo etické vitamíny a rovnako vďaka tomu garantuje kvalitu svojich doplnkov, pretože má prehľad o celom výrobnom procese – doslova od semienka až po finálny produkt.

Balenie: 90 kapsúl (89,7 g)

Brand

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “High Potency Calcium & D3 90 kapsúl (Vápnik s vitamínom D3) – Viridian”
Dávkovanie: 1-3 kapsule denne, alebo podľa doporučenia lekára

Zloženie v 1 vegánskej kapsuli: vápnik 400 mg (50 % RHP*) (ako hydroxid vápenatý riasy Lithothamnion sp., citrát vápenatý a askorbát vápenatý), vitamín D3 5 µg (100 % RHP*) (cholekalciferol) obal kapsule hydroxypropylmethyl-celulóza. *Referenčná hodnota príjmu vitamínov a minerálov.

Upozornenie: Neprekračujte doporučené denné dávkovanie. Nie je náhrada pestrej stravy. Uchovávajte mimo dosah detí. Skladujte v chlade a suchu.

Výživové údaje:
 v 1 kapsule (% RHP*)
 Vápnik  400 mg (50 %)
 Vitamín D3  5 µg (100 %)
*Referenčná hodnota príjmu vitamínov a minerálov.