BH FITNESS F2W DUAL

977,00 

Bežecký pás s programy, motor 2,75 HP odpružená běžecká plocha 51×135 cm rychlost 1~18 km/h, el. sklon 0~12 % podsvětlený displej 7,5″ nosnost 115 kg, záruka 2+5 let, servis doma

na sklade

Katalógové číslo: G6473U Kategórie: , Značka:

PREČO BH FITNESS HOME ?

Spoločnosť BH Fitness bola založená v roku 1985 a dnes je najväčším európskym výrobcom strojov pre komerčné a domáce fitness. Produkty značky BH Fitness získali radu európskych ocenení a sú zastúpené vo viac ako 65 krajinách po celom svete.

Hlavným znakom spoločnosti BH Fitness je originálny design, inovácia, vynikajúci pomer funkcií, výkonu a ceny. Sortiment značky je rozdelený do 4 produktových rad (Home, Movemia, SK Line, LK Line) odlišných svojím zameraním.

BH FITNESS

BH FITNESS F2W DUAL

BH Fitness F2W DUAL je moderný bežecký pás určený do domáceho prostredia. Vďaka tichému, výkonnému motoru, priestrannej bežeckej plochy a moderným technológiám nadchne každého kto si chce zabehať v pohodlí domova. Okrem svojej masívnej konštrukcii a elegantného vzhľadu disponuje značkovým, silným a výkonný motorom s maximálnym výkonom 2,75 HP (2,02 kW). Rýchlosť je možné riadiť elektronicky prostredníctvom tlačidiel alebo programov upravovať v rozmedzí 1-18 km/h. Priestranná bežecká plocha s rozmermi 51 x 135cm je vybavená kvalitným tlmiacim systémom SDS (Soft Drop systém) s elastomermi a Run +. Sklon je elektronicky nastaviteľný do 12%. Môžete tak dokonale stimulovať behanie do kopca a využívať aj prednastavené programy, ktoré s touto funkciou pracujú.

Bežecký pás BH Fitness F2W DUAL disponuje ľahko ovládateľným počítačom, držiakom na fľašu, senzormi pre meranie tepovej frekvencie a transportnými kolieskami. Po tréningu trenažér ľahko a rýchlo zložíte.

Nosnosť bežeckého pásu je 115 kg.

PROGRAMOVÁ PONUKA

BH Fitness F2W DUAL ponúka priehľadný, modrou farbou podsvietený LCD displej, ktorý zobrazuje základné hodnoty, ako je čas, rýchlosť behu, vzdialenosť, spálené kalórie, tepovú frekvenciu a vyobrazuje zvolený programový profil s vyznačením fázy kde sa nachádzate. Kompletná programová ponuka zahŕňa celkom 13 tréningových programov medzi nimi nechýba 12 prednastavených programov (s rôznymi profilmi tratí), HRC program riadený tepovou frekvenciou a manuálny režim. Jednotlivé programami je možné ľubovoľne upravovať na vyššiu alebo nižšiu intenzitu.

HRC program – riadený podľa tepovej frekvencie v závislosti na parametroch cvičenca sa automaticky v priebehu jazdy reguluje záťaž pre udržanie vybraného pulzu vo vybranej zóne.

BODY-FAT – režim zistenia množstva tuku v tele – je užitočný hlavne pre porovnávanie dosiahnutých výsledkov po čase.

Súčasťou pásu je aj bezpečnostná stop – poistka, ktorá v prípade pošmyknutia a pod. trenažér okamžite zastaví. Každý určite uvíta praktický držiak na tablet/smartphone.

TRÉNINGOVÉ APLIKÁCIE

Tento model ponúka k dokúpeniu technológiou bluetooth pripojenia i.Conceptktorá umožňuje prostredníctvom bluetooth pripojenia trenažéra s tabletom alebo “múdrym telefónom”. Následne môžete využívať radu tréningových aplikácií.

Tablet a DUAL KIT nie sú súčasťou balenia. 

Tréningové aplikácie sú produktom tretej strany a preto odporúčame vopred vyskúšať, či je Váš tablet alebo telefón s konkrétnou aplikáciou kompatibilný. Pokiaľ by Vám aplikácia so strojom nefungovala alebo vykazovala chyby, sme pripravení Vám pomôcť (aj napriek tomu nemôžeme funkčnosť aplikácie na Vašom zariadení zaručiť a nenesieme za ňu zodpovednosť)

Bežecký pás BH FITNESS F2W Dual

MERANIE TEPOVEJ FREKVENCIE

Tepovú frekvenciu je možné merať dvomi spôsobmi. Najpresnejšie meranie dosiahnete pomocnou hrudného pásu, stroj má integrovaný prijímač na hrudný pás s frekvenciou 5kHz s presnosťou EKG, prípadne po dokúpení Dual Kitu komunikuje aj s bluetooth hrudnými pásmi. Pokiaľ Vám stačí orientačné premeranie tepovej frekvencie, potom si vystačíte s dotykovými senzormi tzv. hand pulse, na ktoré priložíte ruky a po chvíľke sa Váš tep zobrazí na displeji stroja.

Hrudný pás nie je súčasťou balenia, ale môžete si ho u nás dokúpiť.

Bežecký pás BH FITNESS F2W Dual

BEŽECKÁ PLOCHA

Priestranná bežecká plocha s rozmermi 51 x 135 cm je vhodná pre drobnejšie aj vyššie postavy. Tlmiaci systém s 6-timi elastomermi zaručuje komfortný beh bez rizika zaťaženia Vašich kĺbovVďaka tomu sa nemusíte báť o svoje kolená, ani pri dlhodobom a pravidelnom tréningu.

Bežecký pás BH FITNESS F2W Dual

KVALITNÉ ODPRUŽENIE

Bežecká plocha BH Fitness F2W DUAL je vybavená špeciálnym systémom odpruženia Run+ s 6-ti elastomermi, ktorý tlmí nárazy a pohlcuje otrasy. Cvičenie je tak pohodlné a šetrné k Vašim kĺbom.

Běžecký pás BH FITNESS F2W Dual

MOŽNOSŤ ZLOŽENIA

Vďaka možnosti uskladnenia BH Fitness F2W DUAL do úspornej polohy Váš pás bude zaberať v dobe netrénovania minimum priestoru s rozmermi 105 x 78 x 150 cm. Nemusíte mať tak obavy z toho, že vám trenažér zaberie polovicu miestnosti. Pás je vybavený pomocným tlmičom, ktorý umožňuje ľahké sklopenie aj ženám a zaručuje bezpečné rozloženie pásu, ktoré vďaka nemu prebieha plynule a pomaly. Súčasťou tlmiča je aj bezpečnostná poistka, ktorá zabraňuje nechcenému sklopeniu pásu napríklad deťom. Po sklopení je možné pás vďaka integrovaným prepravným kolieskam ľahko premiestniť v priestore. Sklopením pásu ušetríte polovicu priestoru, kedy práve nebeháte. Na sklopenie je potrebná minimálna sila a umožňuje ľahkú manipuláciu aj ženám.

ECO MODE

Pokiaľ ste zástancami ekológie, tak Vás určite poteší táto špeciálna funkcia značky BH Fitness tzv. “ECO Mode“. Po stlačení tohto tlačidla príde k dvihnutiu náklonu pásu do tretieho stupňa a riadiaca jednotka odoberá zo siete menšiu spotrebu energie. Vďaka tomu môžete ušetriť 25-30 % spotreby el. energie.

TECHNOLÓGIA i.CONCEPT

Tu môžete vidieť akékoľvek prednosti tejto technológie.

SERVIS A ZÁRUKA

Produkty značky BH FITNESS sú testované s ohľadom na kvalitu, bezpečnosť a trvanlivosť. Všetky výrobky spĺňajú súčasné európske normy, okrem toho ROHS, NEN-957 a CE.
Na stroje značky BH FITNESS poskytujeme pri domácom využití záručnú dobu 2 roky + 5 rokov na rám stroja. Záručný aj pozáručný servis je zaisťovaný priamo u zákazníka domaGarantovaná dostupnosť náhradných dielov 7 rokov po uplynutí záruky.

Nadštandardné záruky a prvotriedny záručný aj pozáručný servis značky BH FITNESS zaistí aj Vám plnohodnotný a bezstarostný tréning.

Programové režimy

Dĺžka stroja

Šírka stroja

Výška stroja

Typ displeja

Napájanie

Zaistenie servisu

Dostupnosť ND

Manipulácia so strojom

Manipulácia so strojom|1

Merané hodnoty

Merané hodnoty|1

Merané hodnoty|2

Merané hodnoty|3

Merané hodnoty|4

Merané hodnoty|5

Programové režimy|1

Programové režimy|2

Merané hodnoty|6

Meranie tepu srdca

Meranie tepu srdca|1

Programy riadené tepom HRC

Brand

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “BH FITNESS F2W DUAL”