Stupínek na aerobic TRINFIT Step PROFI

83,90 

moderný stupienok na aerobic protisklzový odolný povrch rozmery stupienka 97 x 37 cm nastaviteľná výška 15 / 20 / 25 cm nosnosť: 120 kg

na sklade

Katalógové číslo: TRN-630-00 Kategórie: , Značka:
Brand: TRINFIT

Profesionálny značkový step na aerobic od spoločnosti TRINFIT je optimálnou voľbou pre klubové, školské, či ľahko komerčné lekcie aerobicu. Ponúka odolnú, stabilnú konštrukciu, možnosť nastavenia 3 rôznych výškových úrovní (15cm, 20cm a 25cm) pre nastavenie obtiažnosti a optimalizáciu tréningových dávok. Step je vybavený špeciálnou gumovou protisklzovou nášľapnou vrstvou zaručujúcou istý došľap a bezpečnosť pri tréningu. Gumové protisklzové nožičky zaručujú pevnú polohu stepu pre bezpečný priebeh tréningu. Či už hľadáte fitness stupienok pre aerobic, alebo na iné druhy cvičenia, je stupienok TRINFIT PROFI ideálnym riešením.

Fitness stupienky si získali vysokú obľubu po celom svete. Ich výhodou je predovšetkým fakt, že cvičíte podobne ako s ostatnými pomôckami pre funkčný tréning prostredníctvom vlastnej váhy tela. Cviky pomáhajú spevniť a formovať spodnú časť tela a to vrátane svalov zadku, stehien a lýtok. Spevňujete tiež svaly v okolí kĺbov a tým zvyšujete ich pevnosť, respektíve predchádzate nepríjemným zraneniam akými typicky sú vymknuté kotníky a podobne. Rôzne cviky s rôznou obtiažnosťou, podľa zvolenej výšky, Vám tak pomáhajú perfektne precvičiť svalové skupiny celej spodnej časti tela.

Vďaka cvičeniu na step bedničke si zlepšíte nie len svoju kondíciu, činnosť srdca a pľúc, ale tiež vypracujete nohy. Behom cvičenia si môžete precvičiť a vypracovať i hornú časť tela. Bednička je neobyčajne všestranná pomôcka i vďaka nastaveniu výšky bloku. Step umožňuje i jednoduchú a rýchlu manipuláciu pre každého cvičenca.

TECHNICKÉ PARAMETRE:

  • tri úrovne nastavenia výšky: 15 cm, 20 cm a 25 cm
  • celkový rozmer stepu: 97 x 37 x 25 cm (v maximálnej výške)
  • celkový rozmer plochy: 87 x 33 cm
  • vlastná protisklzová nášľapná plocha: 83 x 27,5 cm
  • maximálna nosnosť: 120 kg
  • farba: čierno – šedá (viz obrázok)
  • hmotnosť: 8,5 kg
  • vhodný i pre ľahko komerčné použitie !

PROFI verzia stepu od renomovaného výrobcu TRINFIT ponúka stabilitu, možnosť nastavenia 3 výškových úrovní a dostatočne veľkú nášľapnú plochu s protisklzovým povrchom.

Brand

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Stupínek na aerobic TRINFIT Step PROFI”