Stupínek na aerobic TRINFIT Step

29,40 

moderná step bednička na aerobic protisklzový odolný povrch rozmery stepu 71 x 28 cm nastaviteľná výška 13 /17,5 cm nosnosť: 100 kg

nie je skladom (napíšte nám)

Katalógové číslo: TRN-631-00 Kategórie: , Značka:
Brand: TRINFIT

Značkový step na aerobic od spoločnosti TRINFIT ponúka stabilitu, možnosť nastavenia 2 typy rôznych výškových úrovní pre nastavenie obtiažnosti a optimalizáciu tréningových dávok. Výšku môžete zvoliť na úroveň 13 alebo 17,5 cm. Step je vybavený protisklzovými nožičkami pre bezpečný priebeh tréningu a je vhodný pre kondičné cvičenie. Či už hľadáte fitness stupienok pre aerobic, alebo stupienok na iné druhy cvičenia je stupienok TRINFIT ideálnym riešením.

Fitness stupienky si získali vysokú obľubu po celom svete.Ich výhodou je predovšetkým fakt, že cvičíte podobne ako s ostatnými pomôckami pre funkčný tréning pomocou vlastnej váhy tela. Cviky pomáhajú spevniť a formovať spodnú časť tela a to vrátane svalov zadku, stehien a lýtok. Spevňujete tiež svaly v okolí kĺbov a tým zvyšujete ich pevnosť, respektíve predchádzate nepríjemným zraneniam akými môžu typicky byť vytknuté kotníky a podobne. Rôzne cviky s rôznou obtiažnostou, podľa zvolenej výšky, Vám tak pomáhajú perfektne precvičiť svalové skupiny celej spodnej časti tela.

Vďaka cvičeniu na step bedničke si zlepšíte nie len svoju kondíciu, činnosť srdca a pľúc, ale tiež vypracujete nohy. Behom cvičenia si môžete precvičiť a vypracovať i hornú časť tela. Bednička je neobyčajne všestranná pomôcka i vďaka nastaveniu výšky bloku. Step umožňuje i jednoduchú a rýchlu manipuláciu pre každého cvičenca.

TECHNICKÉ PARAMETRE:

  • dve úrovne nastavenia výšky: 13 cm a 17,5 cm
  • celkový rozmer stepu: 70 x 27 x 22 cm
  • celkový rozmer nášlapnej plochy: 62 x 24 cm
  • vlastná protisklzová nášlapná plocha: 59 x 21 cm
  • maximálna nosnosť: 100 kg
  • farba: čierno – šedá (viz obrázok)
  • hmotnosť: 3,3 kg
  • vhodný pre nekomerčné použitie!
Brand

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Stupínek na aerobic TRINFIT Step”