Magnesium Chelated + vitamín B6 – 90 kaps. – GreenFood Nutrition

14,80 

Magnesium chelat spolu s vitamínom B6 prispieva k zníženie miery únavy a vyčerpania, ďalej k elektrolytické rovnováhe, podporuje energetický metabolizmus, prispieva k normálnej funkcii nervového systému.

dostupné

Katalógové číslo: GF023 Kategórie: , Značka:

Nedostatok horčíka so môže prejavovať vzostupom kŕčov, malátnosti, alebo napríklad bolesťou hlavy. Horčík pomáha znížiť mieru únavy a vyčerpania, prispieva k rovnováhe elektrolytov a k normálnemu energetickému metabolizmu.
Vplyvom náročné fyzickej aktivity, diéty alebo vplyvom stresu môže dochádzať v organizme k zníženie hladiny horčíka. Vysoko účinná forma GreenFood Magnézium Chelát pomôže rýchlo doplniť hladinu horčíka, dôležitého minerálu v tele. Spolu s vitamínom B6 prispieva k zníženie miery únavy a vyčerpania, ďalej k elektrolytické rovnováhe, podporuje energetický metabolizmus, prispieva k normálnej funkcii nervového systému. Magnézium tiež prispieva k normálnej syntéze proteínov a činnosti svalov .

  • Vysoko účinná forma Magnézium Chelát vyrobeného v Taliansku.
  • Bisglicinát horečnatý = chelátovaná forma horčíka s 80% využiteľnosťou pre telo bez nežiaducich vedľajších účinkov ( pre porovnanie – citran horečnatý má 90% účinnosť a možné laxatívne účinky a oxid horečnatý je pre telo využiteľný iba zo 4%).
Brand

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Magnesium Chelated + vitamín B6 – 90 kaps. – GreenFood Nutrition”
užite 2 kapsule denne. Neprekračujte doporučené dávkovanie.
zloženie: Bisglycinát horečnatý (20%), rastlinná kapsula z Hypromelóza (HPMC - Empty Hard capsule from hypromelóza), protihrudkujúce látky: stearát horečnatý, oxid kremičitý, vitamín B6 - pyridoxín.
Expedícia do 24 hod. Pri objednávke do 10:00 Poradenstvo zdarma Popis Otázky Hodnotenie Alternatívne Zdieľať Výroba je certifikovaná podľa ISO 22000: 2018 Prečo používame rastlinné kapsule z hypromelózy (HPMC)? Pre odpoveď kliknite tu. Nedostatok horčíka so môže prejavovať vzostupom kŕčov, malátnosti, alebo napríklad bolesťou hlavy. Horčík pomáha znížiť mieru únavy a vyčerpania, prispieva k rovnováhe elektrolytov a k normálnemu energetickému metabolizmu. Vplyvom náročné fyzickej aktivity, diéty alebo vplyvom stresu môže dochádzať v organizme k zníženie hladiny horčíka. Vysoko účinná forma GreenFood Magnézium Chelát pomôže rýchlo doplniť hladinu horčíka, dôležitého minerálu v tele. Spolu s vitamínom B6 prispieva k zníženie miery únavy a vyčerpania, ďalej k elektrolytické rovnováhe, podporuje energetický metabolizmus, prispieva k normálnej funkcii nervového systému. Magnézium tiež prispieva k normálnej syntéze proteínov a činnosti svalov . Vysoko účinná forma Magnézium Chelát vyrobeného v Taliansku. Bisglicinát horečnatý = chelátovaná forma horčíka s 80% využiteľnosťou pre telo bez nežiaducich vedľajších účinkov ( pre porovnanie - citran horečnatý má 90% účinnosť a možné laxatívne účinky a oxid horečnatý je pre telo využiteľný iba zo 4%). zloženie: Bisglycinát horečnatý (20%), rastlinná kapsula z Hypromelóza (HPMC - Empty Hard capsule from hypromelóza), protihrudkujúce látky: stearát horečnatý, oxid kremičitý, vitamín B6 - pyridoxín. Obsah látok v dennej dávke 2 kapsule Bisglycinát horečnatý (20%) 1250mg / 250mg horčíka (* 66% RHP) vitamín B6 1,4mg (* 100% RHP) *) RHP referenčná hodnota príjmu