Acerola Liquid C 100ml Organic – Viridian

26,50 

Acerola, je rastlina pôvodom z Južnej Ameriky. Jej plody obsahujú veľké množstvo bioflavonoidov, karotenoidov a  vitamínu C. Pre príklad – 1g pomaranča obsahuje 0,4 mg vitamínu C, zatiaľ čo 1 g aceroly 180 mg.

dostupné

Katalógové číslo: Vir3N06000101 Kategórie: , , , Značka:
Brand: Viridian
ORGANIC ACEROLA LIQUID C (Sirup s prírodným vitamínom C)
Doplnok stravy v bio kvalite.
– Sirup z BIO aceroly
– Vysoký obsah vitamínu C
– Jemná chuť (pridaný pomarančový olej)
– 100 mg vitamínu C v jednej dávke (čajová lyžička)
Organic Acerola Liquid C je BIO sirup s obsahom prírodného vitamínu C získaného z rastliny acerola. Acerola alebo tiež malpígia či barbadoská čerešňa je kríkovitá rastlina pôvodom z Južnej Ameriky. Je známa po celom svete vďaka veľmi vysokému obsahu vitamínu C. Pre príklad – 1 g pomaranča obsahuje 0,4 mg vitamínu C, zatiaľ čo 1 g aceroly 180 mg. Jej čerešniam podobné plody obsahujú tiež veľké množstvo bioflavonoidov a karotenoidov. Sirup Acerola tvorí vedľa aceroly tiež BIO pomarančový olej – má vďaka tomu jemnú a lahodnú chuť, ktorá osloví každého.
Produkt je vhodný pre všetkých jedincov zameraných na:
– Efektívne doplnenie vitamínu C
– Vysokú dávku vitamínu C
– Imunitu, zdroj vitamínov
– Prevenciu chrípky a prechladnutia
– Prevenciu prejavov starnutia
– Starostlivosť o pleť

Produkty značky Viridian Nutrition obsahujú iba čistú zmes bioaktívnych zložiek = 100% aktívnych látok a 0% balastných aditív a spojiv. Viridian Nutrition garantuje špičkovou kvalitu a čistotu svojich produktov dôslednou kontrolou celého výrobného procesu. A to od semienka až po finálny produkt = spolupracuje s lokálnymi výrobcami a pestovateľmi zameranými na najvyššiu kvalitu. Z etických dôvodov nepoužíva značka Viridian Nutrition vo svojich produktoch žiadny palmový tuk a netestuje svoje produkty na zvieratách. Všetky obaly produktov sú 100% ekologické.

 

Viridian Nutrition – vitamínová spoločnosť s organickým srdcom

Balenie: 100ml. Doplnok stravy v BIO kvalite.

Brand

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Acerola Liquid C 100ml Organic – Viridian”
Užívajte 5 ml (cca 1 čajová lyžička) denne s jedlom, alebo podľa odporúčania lekára. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Neslúži ako náhrada pestrej stravy. Skladujte v chlade, suchu, mimo dosahu detí.  Usadenina nie je na závada.
Bio glycerin (z kokosu), voda, Bio Acerola (Malpighia glabra) sušená mrazom, bio pomarančový olej.
Výživové údaje: 5 ml (% RHP*) Vitamín C (zdroj bio acerola) 100 mg (125 %)