Cognitive Complex 60 kapsúl – Viridian

38,50 

Cognitive Complex je určený pre všetkých, ktori chcú podporiť svoj duševný výkon a koncentráciu, zároveň navodiť pocit kľudu

dostupné

Katalógové číslo: VirENF0000101 Kategórie: , , , , Značka:
Brand: Viridian

COGNITIVE COMPLEX

 Cognitive Complex je určený pre všetkých, ktori chcú podporiť svoj duševný výkon a koncentráciu, zároveň navodiť pocit kľudu. Predstavuje tak zaujímavú alternatívu kofeínovým či iným stimulačným doplnkom. Tie zvyšujú výkon síce intenzívne, ale len krátkodobo a predovšetkým umocňujú stres a nervozitu.

Cognitive Complex je pokročilá zmes neuroprotektívnych a antioxidačných látok špeciálne zameraných na podporu mozgovej funkcie, ktorých účinky súvisia s redukciou oxidačného stresu, fluiditou bunkových membrán, pôsobením neurotransmiterov a taktiež pocitom kľudu a relaxácie.

Produkt je vhodný pre:

  • zlepšenie koncentracie a duševného výkonu
  • potlačenie nervozity
  • duševnú výkonnosť vo vyššom veku

Čistota produktu

– všetky zložky sú 100% aktívne
– je použitá výhradne forma kvalitných kapslí rastlinného pôvodu, s obsahom voľného prášku (značka Viridian Nutrition nevyužíva formu lacných tabliet z dôvodu vysokého obsahu balastných pojív a lepidiel, ktoré môžu tvoriť až 50% tablety)
– produkt neobsahuje geneticky modifikované, či ožarované zložky
– neobsahuje zložky živočíšneho pôvodu: vhodné pre vegánov
– neobsahuje konzervačné prostriedky, umelé farbivá, pšeničný lepok, pšenicu, laktózu, pridané cukry, kvasnice, stearát horečnatý, kyselinu stearovú
– zložky obsiahnuté v produkte pochádzajú z plodín a rastlín od malých lokálnych producentov. Jednou z kľúčových zásad Viridianu je práve podpora miestnych farmárov a výrobcov (nie nadnárodných korporácií), s ktorými má veľmi korektné a férové vzťahy. Viridian tak naplňuje svoje heslo etické vitamíny a rovnako vďaka tomu garantuje kvalitu svojich doplnkov, pretože má prehľad o celom výrobnom procese – doslova od semienka až po finálny produkt.

Balenie: 60 kapsúl (38,5 g)

Brand

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Cognitive Complex 60 kapsúl – Viridian”
Dávkovanie: Berte 2 kapsule denne s jedlom alebo podľa doporučenia lekára.

Zloženie v 2 vegánskych kapsuliach: acetyl-L-karnitin 200 mg, fosfatidylserin 100 mg (zo sóji), kyselina alfa lipoová 100 mg, L-theanin 100 mg, koenzym Q10 20 mg, zinok 5 mg (50 % RHP*) (citrát zinočnatý), na báze lucerny siatej 151,2 mg, spiruliny 18,9 mg a čučoriedky 18,9 mg, obal kapsule hydroxypropylmethylcelulóza. *Referenčná hodnota príjmu vitamínov a minerálov.

Upozornenie: Nie je vhodné pre tehotné a kojace ženy. Skladujte v chlade a suchu, mimo dosah detí. Neprekračujte doporučenú denní dávku. Produkt nenahrádza pestrú stravu.

Výživové údaje:
 Počet dávek v balení: 30  ve 2 veganských kapslích
 Acetyl-L-karnitin  200 mg
 Fosfatidylserin  100 mg
 Kyselina alfa lipoová  100 mg
 L-theanin  100 mg
 Koenzym Q10  20 mg
 Zinok  5 mg (50 % RHP*)
*% RHP—Referenčná hodnoty príjmu vitamínov a minerálov.