Tribulus Terrestris 120tbl. – Gymbeam

7,70 

Tribulus Terrestris je vynikajúcim stimulantom na zvýšenie telesného výkonu, zvýšenie sily, vytrvalosti a regeneriácie svalového aparátu, zyvšuje sexuálne libido. Tribulus je prírodnou variantou oproti systetickým anabolickým hormónových prípravkom. Podieľa sa na bielkovinovej syntéze a pozitívnej dusíkovej vyváženosti.

nie je skladom (napíšte nám)

Katalógové číslo: GBM-139013 Kategórie: , , , Značka:
Brand: GYMBEAM

Popis

Produkt Tribulus Terrestris je vlastne silný výťažok z Konvičníka zemného. Táto rastlina sa využívala už v staroveku prírodnými liečiteľmi. Používala sa na zvýšenie plodnosti a omladenie ľudského tela. A tak je tomu aj dnes. Používa sa v medicíne vďaka širokospektrálnym účinkom. Obsahuje až 90% Saponínu. Je vhodný pre športovcov, ktorí preferujú dynamickejšie cvičenie, pretože zvyšuje silu, podporuje rast svalov.

Tribulus Terrestris je vynikajúcim stimulantom na zvýšenie telesného výkonu, zvýšenie sily, vytrvalosti a regeneriácie svalového aparátu, zyvšuje sexuálne libido. Tribulus je prírodnou variantou oproti systetickým anabolickým hormónových prípravkom. Podieľa sa na bielkovinovej syntéze a pozitívnej dusíkovej vyváženosti.

Určený je pre športovcov, ktorí požadujú zväčšenie svalovej hmoty a zvýšenie sexuálnej aktivity. Ocenia ho preto kondiční a profesionálni športovci, a je vhodný pre všetky druhy fyzicky náročných športov.

 

 

Účinky

  • podporuje regeneráciu,
  • stimuluje rast svalovej hmoty,
  • podporuje zvýšenie výdrže a sily,
  • podporuje zvýšenie fyzického výkonu,
  • zvyšuje sexuálnu aktivitu a zlepšuje libido,
  • doplňuje výživu k podpore spermatogenézi,
  • vplýva pozitívne na obranyschopnosť organizmu a imunitný systém.
Výrobca

Brand

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Tribulus Terrestris 120tbl. – Gymbeam”
Ak ste športovec do 80 kg, odporúčame užívať 2 tablety denne (jednu ráno a jednu večer), a ak máte nad 80 kg, tak 3 tablety (1 ráno a 2 večer). Po doužívaní balenia odporúčame 4- týždňovú prestávku.
Tribulus Terrestris extrakt, Mikrokryštalická celulóza (E460), Rastlinný stearan horečnatý E470b a Fosforečnan vápenatý E341.
Nutričné hodnoty 1 dávka (2 tab)
Tribulus Terrestris 1200 mg