Chromium & Cinamon Complex (7 Day Sugar Detox) 14 kaps. – Viridian

9,30 

Chromium & Cinamon Complex (7 Day Sugar Detox) je sedem-dňová kúra, ktorú možno odporučiť všetkým jedincom orientovaným na zlepšenie celkovej kondície v prípade, že sa necítia dobre.

dostupné

Chromium & Cinamon Complex (7 Day Sugar Detox) 14 kaps. – Viridian

Je sedem-dňová kúra, ktorú možno odporučiť všetkým jedincom orientovaným na zlepšenie celkovej kondície v prípade, že sa necítia dobre.

Cukor je normálnym zdrojom energie, v dnešnej dobe plnej rafinovaných potravín ho však môžeme prijímať nadmerné množstvo. Ak sa dlhodobo necítite v kondícii, môže byť na vine práve toto. Chromium & Cinamon Complex ( 7 day sugar detox) je cesta, ako sa zbaviť závislosti na nadmerných dávkach a vrátiť sa späť do rovnováhy.

Britská značka Viridian Nutrition ponúka tzv. Etické vitamíny a doplnky stravy, zamerané na tri hlavné oblasti: kvalita / čistota, charita, životné prostredie. 99% produktov značky Viridian Nutrition spĺňa požiadavky náročnej kategórie čistoty KOSHER, všetky produkty sú 100% bioaktívne, v kapsliach rastlinného pôvodu, bez použitia problematických aditív, 40% produktov je oficiálne certifikované ako 100% organické (Soil Association). Všetky zložky pochádzajú z absolútne čistých zdrojov = NIE genetickej modifikácie, NIE ožarovanie, NIE tablety, 5% z každej predanej položky je investovaných na charitatívne účely v tzv. Viridian Nutrition Charity Donation program (Friends of the Earth, NSPCC, Woodland Trust, Jack and Jill Foundation Comic Relief, RSPB, Terrence Higgins Trust, Shelter, the Woodland Trust, Save the Children a ďalšie).

Ako to funguje?

Chromium & Cinamon Complex ( 7 day sugar detox) obsahuje chróm, škoricu a kyselinu lipoovú. Chróm a škorica prispievajú k udržaniu normálnej hladiny glukózy v krvi *, chróm navyše prispieva aj k normálnemu metabolizmu makroživín *. Kyselina lipoová toto pôsobenie synergín (čúčinným) spôsobom dopĺňa.

* Zdravotné tvrdenie z tzv. On hold zoznamu SZÚ

Chromium & Cinamon Complex ( 7 day sugar detox) je komplexná cesta k zmene – jej súčasťou je samotný doplnok stravy, recepty na každý deň a vyhýbanie sa cukru. Pri dodržiavaní jednotlivých krokov sa po siedmich dňoch budete cítiť premenený.

Ako na to?

1. Užívajte Chromium & Cinnamon Complex
2. Vyhnite sa akémukoľvek cukru a umelým sladidlám – povolené množstvo je O (nula)
3. Vyhnite sa sladeným drinkom
4. Vyhnite sa rafinovaným potravinám
5. Jedzte 3 jedlá denne – stabilná hladina cukru v krvi
6. Doprajte si dostatok zeleniny, ovocia konzumujte nanajvýš 2-3x denne
7. Pite dostatok vody

Jedálniček

Inšpirujte sa jedálničkom zostaveným šéfkuchárom Oliverom McCabe. V prípade, že by ste niektorú z ingrediencií nemali k dispozícii, môžete ju nahradiť podobnou – quinou môžete napríklad nahradiť pohánkou a podobne. Dôležité je vyhnúť sa rafinovaným potravinám, cukru a umelým sladidlám.

Aplikácia

Pomôže vám aj aplikácia pre Váš smartphone či tablet zdarma, ktorá vás pohodlne prevedie celým týždňom. Na stiahnutie pre Android a iOS.

Balenie: 14 kapsúl (6,36 g)

Týždňový cukrový detox

Brand

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Chromium & Cinamon Complex (7 Day Sugar Detox) 14 kaps. – Viridian”
1 kapsula 2 krát denne s jedlom alebo podľa odporúčania lekára. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy, ak to neurčí lekár. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Neslúži ako náhrada pestrej a vyváženej stravy. Skladujte v chlade, suchu, mimo dosahu detí.
Zloženie: 1 kapsula obsahuje: chróm (pikolinát chromitý) 500 mikrogramov (1250% odporúčanej dennej dávky), extrakt z kôry škorice cejlónskej (Cinnamomum zeylanicum) 200 mg (zodpovedá 1600 mg sušenej škorice), kyselina alfa-lipoová (ALA) 150 mg, vegánska kapsula (hydroxy propyl metylcelulóza).