Ostatné témy

Michal Kozmál – člen BestBody Fitness Teamu

|||

“Citius, Altius, Fortius.”

Článok o Michalovi Kozmálovi, Vám pomôže spoznať ho viac a získať o ňom vzácne informácie. Michal je členom BestBody Fitness Teamu, ktorý aj naďalej nemá premožiteľov vo Fitness Lige zameranej na súťaženie v crossfite. Ako sa dostal ku crossfitu? Aké sú jeho obľúbené cvičenia? Je tajomstvom jeho suplementácia?

Michal Kozmál

Vek: 2911267782_10153385403677009_1208085828_o

Výška a váha: 178 cm / 98 kg

Prezývka: Kozmo

Znamenie: Baran

Od kedy sa venuješ crossfitu? september 2013

Čo je podľa teba na crossfite :

a/ najťažšie: časová náročnosť a frekvencia

b/ najľahšie: po tréningu 🙂

Obľúbený cvik: cvičenia na hrazde, vzpieranie

Najmenej obľúbený cvik: dead lift

Ako často trénuješ? 5-7 x do týždňa

Ako si sa ku crossfitu dostal? Zavolal ma kamarát na tréning a zaujalo ma to a odvtedy som neprestal. 

11244569_10153385403732009_2118566663_oNiečo zaujímavé o tebe: Pred crossfitom som sa aktívne venoval akrobatickému rock and rollu 🙂

Čo rád robíš mimo crossfitu?  Oddych s rodinou 

Najväčší úspech: Moja rodina

 

 

Aké doplnky výživy používaš a prečo: Medzi moju základnú “výbavu” pre doplnenie živín v prospech regenerácie a výkonu patria:

 

AmiNO ENERGY – Optimum Nutrition: Výborné aminokyseliny. Počas tréningu stály prísun energie.

C4 Extreme – Cellucor: Predtréningová bomba, ktorá ma nakopne na 200% a potom trhám železo. 😀 Milujem pocit, keď mi brní celé telo vďaka beta-alanínu.

100% Whey Isolate – Scitec Nutrition: Proteín, ktorý mi zaručí prísun kvalitných bielkovín. Pre udržiavanie a rast svalovej hmoty je neoddeliteľnou súčasťou mojej stravy.

Animal Flex – Universal Nutrition: Vďaka tažkej tréningovej námahe a intenzívnemu cvičeniu si telo zaslúži najlepší produkt v kategórii kĺbová výživa. Už po pár dňoch užívania som cítil osvieženie kĺbov a väzív vďaka Animal Flexu. 

O Mgr. Matúš Kobulnický, PhD.

Pracujem ako výživový poradca, osobný a kondičný tréner viac ako 15 rokov. Som hrdý na množstvo spokojných zákazníkov, ktorým som pomohol dosiahnuť svoje ciele. Svojím PhD. štúdiom v odbore športovej kinantropológie som autorom publikácií rôznych článkov a získavam najnovšie informácie v tejto oblasti. Založil som značku bestbody.sk do ktorej s vášňou vkladám všetky svoje dosiahnuté skúsenosti a vedomosti.