Mega HMB 90kps – Scitec Nutrition

19,00 

Mega HMB sa podieľa pri náraste svalovej hmoty, podporuje spaľovanie tuku a taktiež zvyšuje silu, čo oceníte pri extrémnych tréningových jednotkách.

dostupné

Mega HMB Scitec Nutrition

HMB (hydroxy-beta-metylbutyrát) je metabolitom dôležitej aminokyseliny s rozvetveným reťazcom – leucínu, ktorá je príčinou jej anabolického a anti-katabolického efektu. Je prirodzenou látkou, ktorá sa v nižších množstvách nachádza v ovocí, ale aj v materskom mlieku. Klinicky bolo overené, že HMB pôsobí na zväčšovanie svalovej hmoty a sily a podporuje spaľovanie tuku pri užívaní v množstve 3 g denne. U športovcov užívajúcich HMB počas troch týždňov bol zaznamenaný 3krát väčší nárast čistej svalovej hmoty a 2,5 krát vyššia sila než u tých, ktorý doplnok neužívali. Je vhodné používať Mega HMB v čase veľmi náročného tréningu a prísneho diétneho režimu, keď hrozí nástup katabolizmu alebo pretrénovanie.

Výhody Mega HMB:

  • podporuje nárast svalovej hmoty
  • podporuje spalovanie tuku
  • zvyšuje silu
Balenie

Výrobca

Brand

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Mega HMB 90kps – Scitec Nutrition”
Odporúča sa užívať 3 x 1 Mega HMB kapsulu spolu s jedlom.  
β-hydroxy β-metylbutyrát monohydrát vápenatý, hovädzia želatína, látka zabraňujúca hrudkovateniu: stearát horečnatý; farbivá: dioxid titaničitý, Brilliant Black BN, oxid čierneho železa.
1 kapsula
HMB 900 mg