Carnitine Compressed Caps 120 kps – Nutrend

36,90 

CARNITINE COMPRESSED CAPS to je 1500 mg L-karnitín tartrátu v kapsuli. Táto jedinečná forma karnitínu prináša nové možnosti zaručujúce pohodlné dávkovanie na pracovisku alebo priamo na športovisku.

nie je skladom (napíšte nám)

Katalógové číslo: NUT-VR-066-120-XX Kategórie: , , Značka:
Brand: Nutrend

Vysoké množstvo karnitínu v kapsuli produktu Carnitine Compressed umožňuje najmodernejšie technológie a inovatívny postoj k vývoju. Elegantné balenie v blistri vám zároveň sprehľadní dávkovánie. Vynikajúci produkt pre pravidelne a intenzívne športujúcich jedincov, ktorí kladú dôraz na redukciu tukového tkaniva.

CARNITINE COMPRESSED CAPS je určený pre:

  • podporu spaľovania tukov a efektívnejšie využívanie zásobných tukov
  • pre redukciu tukového tkaniva
  • pre zlepšenie srdcovej a mozgovej činnosti
  • pre podporu vytrvalostného výkonu
  • ako doplnok stravy pre vegetariánov a vegánov

Výhody produktu CARNITINE COMPRESSED CAPS:

  • 1,5 g karnitínu tartrátu v kapsuli
  • ľahko vstrebateľné kapsuly
  • efektívna využiteľnosť organizmom
Balenie

Výrobca

Brand

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Carnitine Compressed Caps 120 kps – Nutrend”
Odporúčané dávkovanie CARNITINE COMPRESSED CAPS: Užite 1 kapsulu ráno na lačno a 1 kapsulu 60 minút pred fyzickým výkonom. Maximálna denná dávka sú 2 kapsuly. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť.   Použitie CARNITINE COMPRESSED CAPS: Pqodľa odporúčaného dávkovania prehltnite kapsulu a zapite dostatočným množstvom vody. Nie sú vhodné alkoholické a mliečne nápoje. Kapsulu nehryzte!   Upozornenie: Výživový doplnok, vhodný najmä pre športovcov. Nesmie sa používať ako náhrada rozmanitej stravy. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ukladajte mimo dosahu detí! Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom. Výrobca neručí za prípadné škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním.
Zloženie produktu CARNITINE COMPRESSED CAPS: L-karnitín tartrát, želatínová kapsula (želatína, farbivo oxid titaničitý), plnidlo stearan horečnatý.
100 g 1 kapsula               2 kapsule              
L-karnitín tartrát 89 392 mg 1 500 mg 3 000 mg
   z toho karnitín 59 595 mg 1 000 mg 2 000 mg
1 kapsula: 1678 mg
hmotnosť obsahu balenia: 201,4 g