Glutamine Compressed Caps 120 kps – Nutrend

15,60 

Glutamine Compressed, to je L-glutamín v podobe praktických a prenosných mega-kapslí. Kapsľové puzdro je z kvalitnej želatíny a veľmi dobre stráviteľné.

dostupné

Katalógové číslo: NUT-3189 Kategórie: , , , Značka:
Brand: Nutrend

Glutamine Compressed – L-glutamín je využívaný pri svalovej práci, zabraňuje katabolizmu, pomáha regenerácii svalových vlákien, podporuje tvorbu glykogénu, zvyšuje imunitu a podporuje svalový rast.

  • 1400 mg l-glutamínu v kapsule
  • ľahko vstrebateľné kapsule
  • efektívna využiteľnosť organizmom

GLUTAMINE COMPRESSED CAPS je určený:

  • pre podporu svalového rastu
  • pre rýchle použitie
  • pre zlepšenie regenerácie
Balenie

Výrobca

Brand

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Glutamine Compressed Caps 120 kps – Nutrend”
Odporúčané dávkovanie GLUTAMINE COMPRESSED CAPS: Tréningové dni: užite 3 kapsule ihneď po tréningu. Netréningové dni: užite 3 kapsule večer pred spaním. Maximálna denná dávka sú 3 kapsule. Neprekračujte doporučené dávkovanie. Glutamín vo forme kapsúl. Jedná sa o najrýchlejšie syntetizovanej aminokyselinu v ľudskom organizme a tiež najviac zastúpenou aminokyselinou v svalovom tkanive. Použitie GLUTAMINE COMPRESSED CAPS: Podľa odporúčaného dávkovania prehltnite kapsle a zapite dostatočným množstvom vody. Nie sú vhodné alkoholické a mliečne nápoje. Kapsulu nehryzte! Upozornenie: Doplnok stravy, vhodný najmä pre športovcov. Nenahrádza pestrú stravu. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ukladajte mimo dosahu detí! Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom. Výrobca neručí za prípadné škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním.
GLUTAMINE COMPRESSED CAPS zloženie: L-glutamín, želatínová kapsula (želatína, farbivo oxid titaničitý), plnidlo stearan horečnatý, protihrudkujúca látka oxid kremičitý.
GLUTAMINE COMPRESSED CAPS nutričné hodnoty:
100 g 1 kapsula 3 kapsule
L-glutamin 87 720 mg 1 400 mg 4 200 mg
1 kapsula: 1596 mg
hmotnosť obsahu balenia: 191,5 g