Agáve sirup BIO 350 g – Allnature

5,64 

Agáve sirup BIO je vynikajúce zdravé prírodné sladidlo s nízkym glykemickým indexom, chuťou a konzistenciou podobné medu, ktoré je vhodné aj pri diétach.

nie je skladom (napíšte nám)

Katalógové číslo: Allnat3 Kategórie: , , ,

Agáve sirup BIO natural

Vynikajúce zdravé prírodné sladidlo s nízkym glykemickým indexom chuťou a konzistenciou podobné medu.

Sirup z agáve je prírodné nerafinované sladidlo, ktoré sa získava z rastlín agáve šetrným a zdĺhavým procesom. Práve tento spôsob spracovania umožňuje zachovať v sirupe veľké množstvo telu prospešných živín.  Listy agáve sa najprv narežú a následne sa z nich zbiera každý deň šťava, z ktorej sa špeciálnou technológiou pri teplotách do 48 ° C nechá odpariť voda.

AGÁVE SIRUP BIO 350 G – ALLNATURE

Sirup má krásnu jantárovú farbu a riedku konzistenciu a vďaka jeho neoceniteľným vlastnostiam sa mu hovorí “zlato mexických indiánov”. Agáve sirup má až o 30% väčšiu sladkosť, a preto ho je potrebné v oveľa menšom množstve než bežne používaný cukor.

Výhodou sirupu agáve oproti iným sladidlám je, že obsahuje minimálne 66% fruktózy a maximálne 25% glukózy. Využitie nájdete v teplej, ale aj studenej kuchyni. Je vhodný pre diabetikov a pri rôznych diétach. Vďaka vysokému obsahu fruktózy má sirup z agáve všetky výhody tohto populárneho sladidla. Fruktóza je sladšia ako repný cukor a rovnakej sladkosti pokrmov dosiahneme s polovicou kalórií. 

Sirup z agáve podporuje tráviaci proces, preventívne pôsobí proti ukladaniu nezdravého cholesterolu a preventívne pôsobí proti kardiovaskulárnym ochoreniam. Nestimuluje pankreas k vylučovaniu inzulínu tak ako ostatné cukry – má nízky glykemický index a po konzumácii nezvyšuje hladinu krvného cukru tak rýchlo ako med či biely cukor. Je preto vhodným sladidlom pre diabetikov za lekárskeho dohľadu (u cukrovky druhého typu), hypoglykemikov a ľudí, ktorí majú problémy s trávením sacharózy.

Je vhodný aj pre deti a rekonvalescentov.

Agávový sirup je ľahko rozpustný v teplej či v studenej vode. Dobre sa kombinuje s obilninami, orechmi, semiačkami, do nápojov, ako náhradné sladidlo do kávy a dokonca aj do čaju.

Balenie

Výrobca

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Agáve sirup BIO 350 g – Allnature”
Agávový sirup je ľahko rozpustný v teplej či v studenej vode. Dobre sa kombinuje s obilninami, orechmi, semiačkami, do nápojov, ako náhradné sladidlo do kávy a dokonca aj do čaju. Je to taktiež úžasné sladidlo na varenie konzervovanie či pečenie. 30g agáve = 50g cukru - 3 polievkové lyžice. Skladujte v suchu a chlade mimo slnečného žiarenia.
100 % koncentrovaný sirup z agáve.
v 100 g
Energetická hodnota 1275 kJ (15%*)
Energetická hodnota 300 kCal (15%*)
Bielkoviny - proteíny 0,5 g (1%*)
Sacharidy - uhlohydráty 75 g (29%*)
z toho cukry 75 g (83%*)
Tuky 0,5 g (1%*)
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1 g (1%*)
Soľ 0,03 g (1%*)
*) Referenčné hodnoty príjmu