Yucca Shidigera 120 kps – Kompava

13,50 

Výživový doplnok na detoxikáciu Yucca Shidigera je plný látok látok, ktoré sú hľadiska biochemiky charakterizované ako saponíny, koncentrácia viac ako 30%.

EXSPIRÁCIA PRODUKTU 04/24 !

na sklade

Katalógové číslo: K037 Kategórie: , , Značka:
Brand: Kompava

Výživový doplnok na detoxikáciu KOMPAVA Yucca Shidigera je plný látok látok, ktoré sú hľadiska biochemiky charakterizované ako saponíny, ktorých koncentrácia v tejto rastline je dokonca skoro viac ako 30%! Ich hlavnou charakteristikou je antioxidačný účinok, ktorý sa prejavuje v celom organizme. Detoxikácia je jedným z hlavných „podporovateľov“ zdravého životného štýlu, predchádzaniu chorôb a alergií, správneho trávenia a úplnej vitality organizmu.

Úloha saponínov v Yucce Shidigere:

  • Yucca Shidigera má v sebe obsah 2 druhov saponínov, a to vo vode rozpustné (stearanové – sú viazané v čreve na cholesterol) a vo vode nerozpustné (terpénové – dostanú sa do krvného obehu, kde znížia hladinu cholesterolu)
  • v ľudskom organizme sú menené na sapogenin, ktorý sa chová ako mydlo – zníži povrchové napätie a zabráni tak prichyteniu akýchkoľvek látok na stenu ciev a čriev (baktérie a vírusy na tkanivá)
  • disponujú antioxidačným účinkom, znížia množstvo voľných radikálov
  • zvýšia filtračný povrch ľadvín (väčšia aktivita ľadvín čistiť krv od nečistôt) a odstránia ľadvinové usadeniny (kamene a piesok sa vplývaním saponínov rozložia a nové sa nevytvárajú)
  • odbúrajú a vyčistia usadené tukové častice (staré sa rozpustia a nové sa nevedia vstrebať)
Balenie

Výrobca

Brand

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Yucca Shidigera 120 kps – Kompava”

Doporučené dávkovanie:

  1. týždeň 1 kapsulu ráno na lačno a 1 večer 2 hodiny po večeri.
  2. týždeň po 2 kapsuly ráno i večer,
ďalšie týždne po 3 kapsule ráno a večer
Yucca Shidigera (450 mg), želatínová kapsula, farbivo oxid titáničitý

 

Upozornenie:

Výrobok neobsahuje alergény. Prípravok nesmie byť užívaný ľuďmi s voperovaným kovovým kĺbom a ľuďmi, ktorí majú transplantovaný celý orgán. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výrobok nepoužívať ako náhradu rozmanitej stravy. Skladujte mimo dosahu malých detí, v dobre uzavretom obale pri teplote od 10°C do 25°C, chráňte pred priamym slnečným svetlom. Výrobok nie je vhodný pre deti do 15 rokov, pre tehotné a dojčiace ženy.

100 g výrobku obsahuje:

kalorie 33 kcal, proteíny 3,1 g, tuky 47 mg, fosfor 73 mg, železo 0,5 mg, sodík 0 mg, draslík 0 mg, vitamín A 10 I.U., vitamín B1 (tiamínchydrochlo­rid) 0,14 mg, vitamín B2 (riboflavín) 0,99 mg, niacín 0,6 mg, vitamín C (kyselina L-askorbová) 0 mg.