Tribulus Testo-Pro 80 120 tabliet – Aone

22,90 

Prirodzenou cestou zvyšuje testosterón v tele, zvyšuje telesný výkon, urýchľuje regeneráciu, podporuje nárast svalovej hmoty a zvyšuje obranyschopnosť.

 

dostupné

Katalógové číslo: a36 Kategórie: , , Značky: , ,
Brand: Aone

Tribulus Testo-Pro 80

  • Prirodzenou cestou zvyšuje hladinu testosterónu
  • Zvyšuje telesný výkon
  • Urýchľuje regeneráciu
  • Podporuje nárast svalovej hmoty
  • Zlepšuje libido
  • Zvyšuje obranyschopnosť organizmu

Je známe, že zvýšená hladina testosterónu podporuje bielkovinovú syntézu (katabolizmus) a pozitívnu dusíkovú bilanciu. Tento proces je dôležitý pre rast a regeneráciu svalových buniek.

TRIBULUS TESTO-PRO patrí k najúčinnejším dostupným rastlinným preparátom so stimulačným účinkom. Obsahuje extrakty z rastlín Tribulus Terrestris a Saw palmetto bohaté na steroidné saponíny (terrestrozín, dioscín, gracillín, kikuba saponín, protodioscín, neohecogenín glukozid).

 

Kotvičník zemný
Tieto látky podporujú prirodzenú produkciu testosterónu. Prípravok taktiež obsahuje látky zvyšujúce konverziu testosterónu na dihydrotestosterón (DTH). Saponíny spolu s termogénne účinnými látkami z chili a čierneho korenia posilňujú tiež imunitný systém a zvyšujú schopnosť prepravovať kyslík na tie miesta v organizme, kde je najviac potrebný.

Balenie

Výrobca

Brand

Recenzie

  1. jakubis13

    Výborná cena a kvalita.

Pridať recenziu
Doporučené dávkovanie: 1-2 kapsule za deň spolu s jedlom. Upozornenie: Výživový doplnok nie je náhradou rozmanitej stravy. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Uskladňovaťna suchom a chladnom mieste mimo dosahu malých detí. Nevhodné pre deti.
Zloženie: extrakt z kotvičníka zemného (Tribulus terrestris, plod), želatína (kapsula), kyselina L-askorbová, extrakt zo Serenoa repens (plod), citran zinočnatý, D-alfa-tokoferylacetát, chili (plod), čierne korenie (plod), protihrudkujúca látka horečnaté soli potravinárskych mastných kyselín, vitamín A-acetát.
Výživové údaje 2 Kapsule 1 Kapsula NRV*
Energia 19.6 kJ/ 4.7 kcal 9.8 kJ/ 2.35 kcal
Tribulus booster blendTM (rastlinné extrakty, vitamín A, E, zinok) 1600 mg 800 mg
Vitamín C 160 mg 80 mg 100 %
Vitamín E 33.6 mg 16.8 mg 140 %
Vitamín A 800 μg 400 μg 50 %
Zinok 10 mg 5 mg 50 %
NRV* – 1 Kap. – Referenčné výživové hodnoty