Thermo-X 100 kaps – Scitec Nutrition

15,40 

THERMO-X je produkt určený na spaľovanie tuku, jeho zloženie maximalizuje uvoľňovanie mastných kyselín z tukového tkaniva a ich využitie v organizme.

dostupné

Thermo-X

Termogénny spaľovač THERMO-X od spoločnosti Scitec Nutrition je forma bez obsahu efedrínu a synefrínu. Obsahuje mierne množstvo kofeínu čo je tzv. ,,manažmentový komplex“ pre stimulovanie telesného tuku i telesnej hmotnosti. Zaručuje využitie tuku ako zdroj energie, má energizujúce účinky, zvyšuje pozornosť, výkonnosť a umožňuje zvládať intenzívne tréningy. Tento spaľovač obsahuje množstvo zložiek ako napríklad: HCA (kyselina hydroxicitrónová), ktorá napomáha ku kontrole telesnej hmotnosti, tuku a ku pohnútkam pri prejedaní. Ďalej je to tyrozín, je aminokyselinou, ktorá sa nachádza v mnohých potravinách, ktoré majú vysoký obsah bielkovín. Ďalej sú to dôležité hormóny ako: toroxín, noradrelín a adrenalín. Karnitín je látka aminokyselinovej povahy a je dôležitá látka v živých organizmoch. Slúži na transport mastných kyselín do mitochondií v ľudskom tele. Mastné kyseliny majú rozkladnú funkciu v mitochodriách.

Výhody

  • Účinný termogénny spaľovač tukov,
  • Využíva tuky ako zdroj energie,
  • Má antikatabolické účinky – chráni svalovú hmotu pred odbúravaním
  • Dodáva telu energiu
  • Zvyšuje výkonnosť pri tréningu

Balenie 100 tabliet = 33 dávok.

 Informácia pre alergikov

Produkt bol vyrobený v prevádzke so spracovaním mlieka, vajec, gluténu, sóje, arašidov, lieskových orieškov, rýb a kôrovcov!

 

 

Balenie

Výrobca

Brand

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Thermo-X 100 kaps – Scitec Nutrition”
Konzumujte 1-4 dávky denne (1-4 kapsuly) 30 minút pred tréningom alebo pred jedlom. Neužívajte krátko pred spánkom pre stimulačné účinky
Jedna dávka = 1 kapsula obsahuje Tyrozín 200 mg HCA 66 mg L-karnitín 100 mg Alfa-lipoová kyselina 50 mg Kofeín 35 mg