Ormus Greens mätový – Sunwarrior

41,00 62,70 

Ormus SuperGreens sa vyrába z tej najčistejšej probiotickej zelene. Ormus SuperGreens má skvelú chuť, je 100% BIO, bez glutamánu a geneticky upravených látok.

Ormus Greens mätový – Sunwarrior – 450 g
62,70 

dostupné

Ormus Greens mätový – Sunwarrior – 225 g
41,00 

dostupné

Ormus SuperGreens sa vyrába z tej najčistejšej probiotickej zelene, ktorá bola pestpovaná vo vysokých nadmorských výškach na vulkanickej pôde obohatenej o potrebné živiny. Sunwarrior Ormus SuperGreens je ekologicky pestovaný na pôde, kde kedysi bolo morské dno, v sopečnej oblasti Utahu a Arizony, ktorá je aj dnes nedotknutá civilizáciou. Táto zem je preplnená platinou, zlatom, striebrom a stopovými ORMUS minerály, ktoré dávajú rastúcej zeleni magnetické vlastnosti.

 

Sunwarrior Ormus SuperGreens má skvelú chuť, je 100% BIO, bez glutamanu a geneticky nijak upravovaný!

 

Patentovaná výroba.

Sunwarrior Ormus SuperGreens je prepracovaný patentovaným procesom sušením za studena, pri ktorom sa ochraňujú a zachovávajú bioaktívne látky a fyto-živiny. Tie sú veľmi citlivé na teplotu a mohli by sa vyššou teplotou zničiť. Týmto spôsobom sa vyrába mimoriadny zelený nápoj, ktorý sa zaraďuje do skupiny super-potravín, a ktorý je organický a ľahko vstrebateľný.

 

Sunwarrior Ormus SuperGreens sa vyrába procesom šetrným k životnému prostrediu s veľmi malou uhlíkovou stopou, a preto jeho výroba nemá zlý vplyv našu planétu. Navyše je balený v špeciálnych balíčkoch, ktoré zaručujú 100% sviežosť a kvalitu.

Prečo Ormus Super Greens?

  • Nápoj má výbornú chuť  a má  perfektne vyladené zloženie.

  • Obsahuje zmes výťažkov z mnoho rastlín. Každá bylina má trochu iné špecifické účinky. Ormus kombinuje všetky ich prednosti do jedného celku.

  • Mladé trávy do seba dokážu absorbovať látky z pôdy. U lacných „zelenáčov“ bez záruky nie je istota, či neobsahujú ťažké kovy či zvyšky pesticídov. Ormus Super Greens dáva absolutnu záruku čistoty produktu. Naopak, vďaka bohatosti pôdy, odkiaľ pochádza, má v sebe naviac veľa cenných minerálov a stopových prvkov.

  • Oproti bežným zeleným nápojom je obohatený o probiotiká a prebiotiká vzniknuté fermentáciou zelených štiav, ktorá ešte viac podporujú jeho blahodárne účinky.

  • Jeho zloženie tvorí usušená šťava z mladých vňatí, ktorý koncentruje väčšie množstvo živín a je takto dobre stráviteľná. Plnou doporučenou dennou dávkou vlákniny je však potreba doplniť i z iných zdrojov.

  • Nápoj je zabalený v obalu z  recyklovaného, BPA free plastu.

  • Bio a Raw kvalita.

  • Bez GMO, alergenov, sóji, lepku, pridaného cukru, pridaných aditív (umelých konzervantov, dochucovadiel, farbív a rozpúšťadiel).

  • From RAW Juice, KETO friendly!

Výrobca

Brand

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Ormus Greens mätový – Sunwarrior”
Zmiešajte 1 - 2 čajové lyžičky s vodou či iným nápojom. Uchovávajte v tme pri izbovej teplote. Obal po použití vždy dobre uzatvorte.
Zmes z listov bio (lucerna, ječmeň, pšenica, moringa olejodárná, ovos), zmes zo štiav bio (lucerna , jačmen, pšenica, ovos), mätová príchuť bio, zázvor bio, steviol-glykozidy zo stévie bio, probiotická zmes (L-acidophilus, L-plantarum, L- casein, L-rhamnosus, B-Lactis, L-salivarius, B-bifidum)
Nutričné hodnoty v100 g na 1 dávku (5 g)
Energetická hodnota 1260 kJ/300 kcal 63 kJ/15 kcal
Tuky 0 g 0 g
z toho nasýtené 0 g 0 g
Sacharidy 60 g 3 g
z toho cukry 20 g 1 g
Vláknina 40 g 2 g
Bielkoviny 20 g 1 g
Soľ** 1 g 0,05 g
Draslík / Potassium 3040 mg (152 %)* 160mg (8%)*

* referenčné hodnoty príjmu

** iba vo forme prirodzene sa vyskytujúceho sodíka