Creatine pH-X 210 kaps – Biotech

25,50 

Creatine pH-X si pri prechode tráviacim systémom zachová svoju štruktúru, vďaka čomu sa dostanú do krvi v pôvodnom stave, 100 % sa využije pre svaly.

dostupné

Katalógové číslo: B040 Kategórie: , Značky: , ,
Brand: Biotech

CREATINE pH-X

(Buffered Creatine Monohydrate) je ideálny výživový doplnok športovcov. Prílev sily a energie! Užívanie CREATINE pH-X bez potreby nasycovacej fázy!
Po pridaní vody k obyčajným kreatínovým prípravkom sa ich značné množstvo premení na kreatinín. Takýto skonzumovaný roztok obsahuje iba nízke percento pre organizmus využiteľného kreatínu. Táto skutočnosť bola dôvodom na zvýšenie hodnoty pH kreatínových molekúl na hodnotu pH-X počas výroby. Takto upravené molekuly si pri prechode tráviacim systémom zachovávajú svoju štruktúru, vstrebú sa do krvného obehu a do svalov sa dostanú v pôvodnom stave. Creatine pH-X vďaka vysokej hodnote pH je možné používať 10x účinnejšie ako bežný kreatín monohydrát.

CREATINE pH-X si zachováva svoju štruktúru a 100%-ne sa použije pre svaly. Veľa športovkýň malo obavy užívať kreatín kvôli jeho nepríjemným vedľajším účinkom (nadúvanie). CREATINE pH-X tieto vedľajšie účinky nemá.
Tempo vstrebávania sa kreatínu sa zvýši vďaka inzulínovému efektu pri užívaní CREATINE pH-X spolu s jednoduchými sacharidmi. Kulturisti obľubujú účinok kreatínu, ktorý pomáha zadržiavať viac vody vo svalových bunkách (zväčšovanie buniek).
Vzhľadom k tomu, že CREATINE pH-X nezadržiava vodu v organizme, BioTech USA špeciálne pre tento účel vyvinul pre kulturistov Creatine Transport. Aj keď užívaním CREATINE pH-X sa výrazne zlepšuje kondícia, je všeobecne známe, že aj voda uskladňovaná vo svalových bunkách zvyšuje výkon svalov.

Užívaním tradičných keratín monohydrátových prípravkov spolu s CREATINE pH-X (navzájom svoje účinky posilnia) môžete využiť výhody rýchleho vstrebávania a zväčšovania buniek, čoho výsledkom bude nárast sily. Tým môžete zvýšiť aj intenzitu tréningu a organizmus bude reagovať efektívnejším rastom svalov. Užívaním CREATINE pH-X sa zvýši koncentrácia kreatínu v organizme.
Podľa posledných výskumov denná dávka 1,5 gramu CREATINE pH-X tomu v podstatnej miere napomáha.

Výhody

  • prílev energie a sily
  • bez nasycovacej fázy
  • účinnejší ako bežný kreatín monohydrát
Balenie

Výrobca

Brand

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Creatine pH-X 210 kaps – Biotech”
Užívajte 4-6 kapsúl Creatine pH-X denne. Ráno užívajte 2 kapsuly na lačný žalúdok. Užívajte 2 kapsuly 80 minút pred cvičením a ďalšie 2 kapsuly 20 minút po cvičení.
Creatine pH-X (pufrovaný kreatín monohydrát), maltodextrín, stearan horečnatý (E470b), želatína, farbivá (E129, E133, E171, E110, E102).
1 dávka (dve kapsule) Creatine pH-X 1,5 g