G-BOMB 500g – Scitec Nutrition

25,90 

G-BOMB 2.0 je doplnok obsahujúci efektívne látky, glutamín a AKG, ktorý tlmí vyčerpanosť a únavu, pomáha syntéze aminokyselín a zlepšuje psychickú činnosť.

G-BOMB 500g - Scitec Nutrition – Pomaranč
25,90 

nie je skladom (napíšte nám)

G-BOMB 500g - Scitec Nutrition – Ľadový čaj-Citrón
25,90 

na sklade dostupné

Katalógové číslo: SCN016 Kategórie: , Značky: , ,

G-BOMB 2.0

je doplnok, ktorý obsahuje 8 efektívnych látok, viac druhov glutamínu, AKG, a Bioperine. L-glutamín je známy a populárny výživový doplnok pre športovcov. Glutamín je aminokyselina veľmi dôležitá pre organizmus, nachádzajúca sa v krvi. Za určitých podmienok sa môže stať podmienečne esenciálnou aminokyselinou, najmä v období intenzívneho tréningu a ihneď po ňom, teda v čase, keď si ho organizmus nedokáže syntetizovať v dostatočne veľkom množstve. Vtedy je ho možné doplniť do organizmu konzumáciou potravín bielkovinového charakteru alebo výživovými doplnkami. G-BOMB je viaczložkový glutamínový komplex, ktorý obsahuje rozličné druhy glutamínu v kombinácii s ďalšími účinnými látkami z tejto „línie“. Glutamín sa vo svojom metabolizme mení cez glutamát na alfa-ketoglutarát. Ten je základom Krebsovho cyklu tvorby energie v organizme. Naša receptúra obsahuje aj AKG a alfa-ketoglutarát. Komplexná G-BOMB receptúra poskytuje nasledovné výhody: tlmí vyčerpanosť a pocit únavy; pomáha syntéze aminokyselín; pomáha normálnej činnosti imunitného systému; podporuje krvotvorbu; prispieva k správnemu metabolizmu cysteínu; zlepšuje psychickú činnosť; podporuje delenie buniek.

Hmotnosť 500 kg
Balenie

Výrobca

Brand

Recenzie

  1. Ludmila

    G-bomb je veľmi dobrý produkt ktorý má výbornú chuť…Vadí mi čistý glutamin lebo chutí ako múka a toto je super lebo g-bomb obsahuje aj glutamin a pijem ho pri tréningu alebo pred tréningom a mám 2v1 predtréningovku s glutaminom… Je to super určite odporúčam

Pridať recenziu
Užívajte 1 dávku (14 g) v 300-400 ml vody. Užívajte 30 minút pred tréningom a hneď po tréningu. G-Bomb môže mať prínos aj v niekoľkých iných časoch počas dňa - napríklad pred spaním, medzi jedlami a pod.
N-acetyl L-glutamín, L-glutamín, glutamín-etylester, Alanyl-L-glutamín, maltodextrín, prírodné a umelé arómy, náhradné sladidlá sukralóza a acesulfam K, naringin, farbivo E150, Bioperine.
Obsah účinných látok v jednej dávke Energetická hodnota 12 kcal Sacharidy 3,5 g Proprietary G-BOMB multi vector glutamine matrix 10000 mg Acetylated glutamine analogue: Nacetyl-L-Glutamine Free form amino acid version: L-Glutamine Esterified molecule form: Glutamine ethyl ester Stable glutamine dipeptide: L-alanyl-L-glutamine aborptieon boosters 50 mg