EnzymEx Multi 90 kaps – Amix

22,60 

EnzymEx Multi je doplnok rastlinného pôvodu so širokým spektrom dôležitých mikrobiálnych enzýmov, ktoré sú potrebné na trávenie a vstrebávanie živín.

dostupné

Katalógové číslo: AX-00059-90cps Kategórie: , Značky: ,
Brand: Amix

EnzymEx Multi je doplnok rastlinného pôvodu so širokým spektrom dôležitých mikrobiálnych enzýmov (amyláza, celulázu, laktáza, lipáza, bakteriálne neutrálna proteáza), ktoré sú potrebné na trávenie a vstrebávanie živín (bielkovín, sacharidov a tukov).

Výhody:
Zlepšuje vstrebávanie živín
Prírodný produkt
Rastlinný pôvod

Balenie

Výrobca

Brand

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “EnzymEx Multi 90 kaps – Amix”
2 kapsule denne s jedlom. Zapite dostatočným množstvom vody.
Zloženie v 2 kapsuliach: hydrogénfosforečnan vápenatý, želatínová kapsula (želatína, voda, farbivo oxid titaničitý), EnzymEx ® komplex 300mg (amyláza, celulázu, laktáza, lipáza, bakteriálne neutrálna proteáza), stabilizátor: hypromelóza (Methocel ®), látky protihrudkujúce stearát horečnatý, oxid kremičitý Upozornenie: Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je náhrada pestrej stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujete v suchu pri teplote do 25 ° C, chráňte pred priamym slnečným žiarením a pred mrazom. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Potravina určená pre zvláštnu výživu. Vhodné pre športovcov a osoby pri zvýšenom telesnom výkone.
Priemerné výživné hodnoty v 100 g: Energetická hodnota 1492,9 KJ / 351,8 Kcal Bielkoviny 21,1 g Sacharidy 62,8 g Tuky 1,8 g