Arthro FORTE 120 tbl – Biotech

23,90 

Výživový doplnok v tabletách s rastlinnými extraktmi, MSM, glukózamínom, chondroitínom, MSM, hydrolyzovaným chrupavkovým práškom, vitamínom C.

dostupné

Katalógové číslo: BIO-4277 Kategórie: , , , , Značky: ,
Brand: Biotech

Niekdajší obľúbený produkt má nový názov a vynovené zloženie: pridali nové patentované formule K2VITAL® a ChondrActiv® a iné aktívne zložky.

Vitamín C v tabletách Arthro Forte prispieva k tvorbe kolagénu a prostredníctvom toho k udržaniu dobrého stavu chrupaviek, kostry, ciev a ďasien. Vápnik, mangán a vitamín K v produkte taktiež prispievajú k udržaniu dobrého stavu kostí, okrem toho mangán prispieva aj k správnej tvorbe väzív.

Popri hore uvedených vitamínoch a minerálnych látkach nápoj v prášku Arthro Forte obsahuje aj formulu ChondrActiv® s obsahom kolagénu typu II.

badge_gluten_freeBez lepku
badge_gmo_freeBez GMO
badge_lactose_freeBez laktózy
Balenie

Výrobca

Brand

Recenzie

  1. renatka1

    Absolútne splna všetko to,čo bežný výživový produkt na obnovu chrupavky,oproti bežne dostupným produktom v lekárni je ovela lacnejší a má aj oveľa silnejšie účinky,takže sa nemusí toho užívať vela oproti vitamínom kúpených v lekárni.

Pridať recenziu
Odporúčané dávkovanie: Užívajte 3 tablety denne a zapite veľkým pohárom vody! Neprekračujte odporúčanú dennú dávku! Upozornenie: Výživový doplnok nenahrádza vyváženú a pestrú stravu a zdravú životosprávu. Užívanie tohto prípravku sa neodporúča osobám s diagnostikovaným ochorením, pri užívaní liekov, deťom, tehotným alebo dojčiacim ženám. Produkt uchovávajte mimo dosahu detí.
objemové činidlo (celulózový gél), glukosamín sulfát-chlorid draselný (kôrovce) 18%, vápenaté soli kyseliny ortofosforečnej, metylsulfonylmetán 7,6% [metylsulfonylmetán, protihrudkujúca látka (oxid kremičitý)], chondroitín sulfát 7,6%, povlaková látka [stabilizátory (očkovaný kopolymér polyvinylalkoholu s polyetylénglykolom, polyvinylalkohol), protihrudkujúce látky (mastenec, mono- a diglyceridy mastných kyselín), farbivo (oxidy a hydroxidy železa)], extrakt z plodov brusnice veľkoplodej (Vaccinium macrocarpon), extrakt zo živice kadidlovníka pílovitého (Boswellia serrata), ChondrActiv® hydrolyzovaný prášok z chrupavky 2,8%, protihrudkujúce látky (horečnaté soli mastných kyselín, oxid kremičitý), bromelaín v prášku, lucerna siata (Medicago sativa) extrakt z celej rastliny, extrakt z ďumbiera lekárskeho [extrakt z koreňa ďumbiera lekárskeho (Zingiber officinale), maltodextrín], kyselina L-askorbová, extrakt z koreňa kurkumovníka dlhého (Curcuma longa), L-histidín, L-fenylalanín, hesperidín [z extraktu z plodov pomarančovníka horkého (Citrus aurantium)], extrakt z koreňa harpagofytu ležatého [čertov pazúr (Harpagophytum procumbens)], síran mangánatý, extrakt z koreňa všehoja ázijského [ženšen (Panax ginseng)], K2VITAL® menachinón. Vyrobené v závode kde sa vyrábajú potraviny obsahujúce mlieko, vajcia, lepok, sóju, arašidy, orechy, zeler, ryby, kôrovce, mäkkýše a oxid siričitý.UPOZORNENIE: Uskladňujte mimo dosahu malých detí! Výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej a vyváženej stravy a zdravého životného štýlu! Neodporúča sa deťom, tehotným a dojčiacim ženám a osobám, ktoré trpia chorobou a užívajú lieky!
ÚČINNÉ LÁTKY V DENNEJ DÁVKE Denná dávka: 3 tablety Počet dávok v balení: 40 3 tablety RVH* Vitamín C 80 mg 100% Vitamín K2 37,5 μg 50% Vápnik 168 mg 21% Fosfor 131 mg 19% Mangán 3,5 mg 175% Glukosamín sulfát 724 mg ** Metylsulfonylmetán (MSM) 400 mg ** Chondroitín sulfát 360 mg ** Hydrolyzovaný prášok z chrupavky - z toho kolagén typu II - z toho chondroitín sulfát - z toho kyselina hyalurónová 150 mg 82,5 mg 18 mg 1,5 mg ** ** ** ** enzým bromelaín 75 mg ** L-histidín 60 mg ** L-fenylalanín 50 mg ** Kyselina boswellová (z Boswellia serrata) 97,5 mg ** Kurkumín (z Curcuma longa) 54 mg ** Lucerná siata (Medicago sativa) extrakt z celej rastliny 100 mg ** Prokyanidíny (z Vaccinium macrocarpon) 1,7 mg ** Gingerol (zo Zingiber officinale) 4,5 mg ** Hesperidín (z Citrus aurantium) 30 mg ** Ginsenozidy (z Panax ginseng) 7,5 mg ** Harpagozidy (z Harpagophytum procumbens) 0,9 mg ** *RVH: Referenčná výživová hodnota. **RVH nie je stanovené.