Arginine Liquid 1000 ml – Scitec Nutrition

26,60 

L-arginín je podmienečne esenciálna aminokyselina, ktorá je potrebná pri športových výkonoch na tvorbu energie a potláčanie únavy, preto je vhodné ju dopĺňať.

dostupné

Katalógové číslo: SCN002 Kategórie: , Značky: , ,

Arginine Liquid Scitec Nutrition

Arginine je podmienečne esenciálna aminokyselina, to znamená, že za normálnych podmienok si ho ľudský organizmus dokáže syntetizovať v takom množstve aké potrebuje. Pri nedostatočnom príjme stravy alebo pri ťažkej fyzickej práci biosyntetický kanál nie je schopný vytvárať dostatočné množstvo arginínu. Preto je potrebné chýbajúce množstvo doplniť stravou alebo výživovými doplnkami. Keďže sa jedná o základnú látku na tvorbu nitrix-oxidu (NO) a kreatínu, je konzumácia arginínu v kruhu atlétov a kulturistov bežnou praxou. Použitie tekutej formy je najjednoduchším spôsobom na doplnenie množstva arginínu. Arginine liquid obsahuje 5000 mg L-Arginine v každej dávke a zabezpečí jeho pohodlné užívanie v hotovom roztoku.

Balenie

Výrobca

Brand

Recenzie

  1. srobit

    …stará dobrá pumpička, výborne aj počas aktivity

  2. fildo

    Pre mňa základ v doplnkoch výživy.

Pridať recenziu
Užite 25 ml 30 minút pred tréningom. Na zvýšenie účinku, užite ďalších 25ml po prebudení.
Voda, L-arginín, kyselina citrónová, fruktóza, ovocné šťavy - koncentrát, koncentrát pomarančovej šťavy, sorban draselný, aromatické látky, sladidlá (acesulfam K, cyklamát sodný, sukralóza, sodík sacharín).
1 dávka (25 ml) 100 ml kalórie 294 kJ 1176 kJ 69 kcal 276 kcal sacharidy 4.2 g 16.8 g tuky L-Arginine 5000 mg 20000 mg