L-Carnitine 1500 extreme 120 kaps – Olimp

33,30 

L-Carnitine 1500 xetreme je doplnok, ktorý zintenzívňuje premenu tukov, a tvorí z nich energiu pre telo. Tým zaisťuje výdrž pri športovaní a potláča únavu.

nie je skladom (napíšte nám)

Katalógové číslo: O37 Kategórie: , Značky: , , ,
Brand: Olimp

Karnitín je látka, ktorá zintenzívňuje premenu tukov tím, že na seba viaže mastné kyseliny obsiahnuté v tukoch a umožňuje prechod mitochondrálnou membránou bunky, kde sa z nich tvorí energia dôležitá pre zlepšenie funkcie buniek. Tím je výraznejšia kvalita svalového výkonu, optimálna funkcia srdcového svalu a úbytok telesnej hmotnosti. Dôležitým predpokladom zlepšenia účinku je pohybová aktivita a vhodná strava.
Karnitín je v životne dôležitý pri dodávaní energie do mnohých telesných orgánov (srdca, svalov, pečene a buniek imunitného systému), čím zaisťuje ich funkciu. Je nesmierne dôležitý pre udržovanie zdravia a telesnej kondície. Okrem toho má Karnitín detoxikačné účinky, pretože pomáha z buniek odstraňovať medziprodukty metabolizmu.
KARNITÍN je v organizme dôležitý pre:
získava energiu z tukov
zaisťuje výdrž pri športovaní
aktivuje rekonvalescenciu
dodáva energiu do srdca a buniek imunitného systému
zabraňuje skorému nástupu únavy pri fyzickej aktivite
zvyšuje fyzický výkonu
Každá kapsula L-Carnitine 1500 Mega Caps obsahuje až 1000mg top čistého L-karnitinu.

Balenie

Výrobca

Brand

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “L-Carnitine 1500 extreme 120 kaps – Olimp”
1-2 kapsle jedenkrát denne 30 min pred telesnou záťažou
L-karnitin tartrát, mikrokrystalická celulóza – vyplňujúca substancia, stearan horečnatý - protispeková substance, kapsla (želatína, farvivo E 171)
Zloženie 1 caps. Energetická hodnota 3,3kJ/ 0,8 kcal Proteiny 0,2 g Sacharidy 0 g Tuky 0 g L-karnitin tartrát 1500 mg z toho: L-karnitin 1000 mg