100% Organic Soul Food Greens 100g – Viridian

26,30 

Exkluzívna kombinácia 100% organických zelených zdrojov: organický mladý zelený jačmeň, zelená pšenica, spirulina, chlorela, alfalfa, morské riasy WildWrack

dostupné

100% Organic Soul Food Greens

Táto unikátna, šesť zložková zmes z kategórie All-In-One Superfood (všetko v jednom balení) ponúka kompletný, naturálny zdroj chlorofylu a všetkých dôležitých vitamínov, chelatovaných minerálov, aminokyselín, nenasýtených mastných kyselín, antioxidantov, super oxid dismutázy a ďalších dôležitých fytonutrientov. Chlorofyl je známy pre svoje jedinečné účinky ako je napr. Okysličenie organizmu, protizápalové účinky, podpora krvotvorby, podpora rýchleho hojenia rán a drobných zranení atď … Je pozoruhodné, že hemoglobín, naše krvné farbivo (krvinky), má takmer rovnakú štruktúru ako chlorofyl.

Výhody:

  • Jeden z najsilnejších dostupných zdrojov Chlorofylu
  • 100% naturálny multivitamín a multiminerál s detoxikačným účinkom
  • Posilnenie fyzického zdravia a celkovej výkonnosti organizmu (zrýchlenie regenerácie)
  • Detoxifikácia (pečeň, krv, hrubé črevo)
  • “Odkyslenie organizmu” (podpora a harmonizácia tzv. Acidobázickej rovnováhy organizmu)
  • Podpora rastu “zdravej” črevnej mikroflóry
  • Potenciálne aplikácie
  • Únavový syndróm, zápalové procesy, zlé trávenie, prekyslenie organizmu, vlasy, nechty, koža …
  • Nutričné podpora: športová výživa, odbúravanie tuku

100% ORGANICKÁ SPIRULINA (Arthrospira platensis)
Spirulina predstavuje jednu z početných foriem sladkovodných rias, ktoré rastú v teplejšej, alkalickej, avšak čistej vode. Názov spirulina je odvodený od latinského názvu pre “špirálu” a to vďaka “kučeravej” štruktúre mikroskopických vlákien tejto unikátnej riasy. Spirulina obsahuje 69% bielkovín, vrátane všetkých esenciálnych aminokyselín.

Navyše je Spirulina jednou z mála rastlín, ktoré sú zdrojom bioaktívnej formy vitamínu B12. Spirulina obsahuje tiež vysoké koncentrácie ďalších nutrientov – aminokyseliny, chelátované minerály, pigmenty, stopové prvky, enzým SOD, esenciálne mastné kyseliny – všetko v najlepšie využiteľných formách pre náš organizmus.

Spirulina patrí do skupiny tzv. Modro-zelených rias, vďaka obsahu dôležitých pigmentov chlorofylu (zelená) a fytokyanu (modrá). Spirulina ako jedna z mála modro-zelených rias postráda bunkovú stenu z celulózy, preto je pre náš organizmus perfektne stráviteľná.

Je preukázané, že pri pravidelnom dávkovaní spiruliny dochádza tiež k zaznamenatelnému nárastu výdrže počas fyzického výkonu, ďalej k aktívnej oxidácii podkožného tuku ak nárastu hladiny telesného superantioxidanty glutatiónu.

100% ORGANICKÁ, MLADÁ, ZELENÁ PŠENICA (Triticum aestivum), 100% ORGANICKÝ MLADÝ, ZELENÝ JAČMEŇ (Hordeum vulgare)
Bohaté zdroje chlorofylu a ďalších dôležitých nutrientov. Mladá, zelená pšenica obsahuje cez 90 foriem minerálnych prvkov. V celkovom poňatí je terapeutický účinok mladého zeleného jačmeňa aj pšenice takmer identický a vzájomne sa dopĺňa a posilňuje.

Oba zdroje obsahujú všetkých 8 esenciálnych aminokyselín, ďalej rad bioaktívnych enzýmov, vrátane super enzýmu SOD (Super Oxid dismutáza), široké spektrum vitamínov a chelatovaných minerálov a ďalších hodnotných látok. K najdôležitejším patrí vysoký obsah betakaroténu, vitamínov skupiny B, vitamínu C, meď, draslík, železo, kalcium, fosfor, horčík, mangán a zinok.

Vysoký obsah chlorofylu má pozitívny účinok na regeneráciu tkanív a tvorbu červených krviniek. Molekula chlorofylu má podobnú štruktúru, ako molekula krvného farbiva hemoglobínu. Ďalšou vlastnosťou je výrazný alkalizujúci efekt v ľudskom tele. Množstvo konzumovanej stravy v súčasnosti spôsobuje prekyslenie organizmu, čím vzniká mnoho chorôb a mikróbov. Mladý jačmeň a pšenica obsahujú bázické zložky, ktoré vďaka svojmu zásaditému charakteru neutralizujú kyslé prostredie v tele, a tak pomáhajú k správnym funkciám organizmu.

Mladý zelený jačmeň a pšenica podporujú tiež zdravé fungovanie pečeňového tkaniva a pôsobí ako “dezodorant” črevného traktu.

100% ORGANICKÁ ALFALFA – SIATA LIST (Medicago Sativa)

Alfalfa je hodnotným zdrojom dôležitých nutrientov. Jedným z dôvodov je hlboká koreňová sústava, takže rastlinka si dokáže “vytiahnuť zo zeme naozaj to najlepšie”. Alfalfa je bohatá na obsah dôležitých vitamínov, minerálov, karotenoidov, enzýmov a chlorofylu.

Alfalfa obsahuje tiež skupinu fytosterolov, známych pod názvom genistein and formonetin, tie majú harmonizačný účinok na hladinu pohlavných hormónov: u žien stimulujú a harmonizujú produkciu estrogénov, u mužov produkciu testosterónu.

Vysoký obsah enzýmov a chlorofylu má pozitívny účinok na zažívací trakt: antibakteriálne pôsobenie, tlmenie “zápachu”, poprípade kŕčov atd …
Alfalfa obsahuje tiež skupinu dôležitých saponínov, u ktorých je označovaný pozitívny vplyv na zníženie hladiny HDL cholesterolu a prejavov arteriosklerózy (kôrnatenie tepien).
100% ORGANICKÉ MORSKÉ RIASY Ascophyllum (Wild Wrack Seaweed)

Táto špeciálna odroda morských rias, je bezkonkurenčným zdrojom makro a mikroprvkov, ktoré môžu tvoriť až 36% sušiny! Vysoký obsah jódu má pozitívne účinky na činnosť štítnej žľazy.

Kyselina alginová, predstavuje špeciálny komplex nestráviteľných polysacharidov pochádzajúcich z tejto riasy, ktoré vytvára v našom zažívacom trakte gél, tento gél na seba viaže ťažké kovy a rádioaktívne substancie a vychádza neporušený zo zažívacieho traktu stolicou. Kyselina alginová má tiež alkalizujúci účinok a tlmí tak prípadné prekyslenie organizmu.

100% ORGANICKÁ CHLORELLA (Špeciálne narušená bunková stena – maximalizovaná stráviteľnosť)

Chlorela je unikátny jednobunková riasa, rastúca v čistej vode. Základné komponenty chlorely, ktoré preukazujú výrazné benefity na zdravotný stav sú: chlorofyl, beta-karotén a rastový faktor CGF (Chlorella Growth Factor). Chlorela má najvyšší obsah chlorofylu medzi všetkými rastlinami a obsahuje tiež vysoké koncentrácie vitamínov, minerálov, nukleových kyselín, aminokyselín, enzýmov a ďalších fytonutrientov.

Balenie

Výrobca

Brand

Recenzie

  1. bestbodyteam

    Super detox

  2. Michal

    Asi najlepšia vec čo som tu zatiaľ mal

  3. Matej.Adam

    Plne vitaminov a mineralov. Vhodne napriklad ako prisada do shakov.

  4. marthynka

    Perfektné – presne určené na detox, nakopne metabolizmus a organizmus, super doplnok pri zdravom stravovaní i pri očisťovaní organizmu!

  5. Pakusza

    perfektne obohati moje kazdodenne smoothie

Pridať recenziu
Dávkovanie sypkej formy: 1 čajová lyžička raz až dvakrát denne na lačno (1 lyžička = 4 gramy), dávku rozmiešajte v 200 ml studenej vody a vypite. Pite nalačno, 20 minút pred jedlom.
100% organický, certifikovaný mladý zelený ječmen 100% organická, certifikovaná mladá zelená pšenice 100% organická, certifikovaná spirulina 100% organická, certifikovaná chlorela 100% organická, certifikovaná alfalfa 100% organické, certifikované mořské chaluhy Wild Wrack

Nutriční informace

Počet dávek v balení: 12-25 1 čajová lžička ( cca 4g ) obsahuje
Organická Spirulina 1.052mg
Organická Alfalfa 736mg
Organická, zelená pšenice 736mg
Organické mořské řasy Wild Wrack Seaweed 420mg
Organický, zelený oves 736mg
Organická Chlorella (narušená buněčná stěna) 320mg