3D Protein 1800 g – Reflex Nutrition
63,50 €
3D Protein od Reflexu je svetovo prvý a jediný proteín s postupným účinkom, ktorý obsahuje natívny srvátkový proteín, micelárny kazeín a izolát vaječnej bielkoviny v pomere 45:45:10
3D Protein 1800 g - Reflex Nutrition – Čokoláda
63,50 €
dostupné
3D Protein 1800 g - Reflex Nutrition – Vanilka
63,50 €
na sklade dostupné
Katalógové číslo:
-
Kategórie: Fyzický výkon, Reflex Nutrition, Viaczložkové proteíny
Značka: Reflex Nutrition
Brand:
Reflex Nutrition
3D Protein – nástupca proteínu Peptide Fusion je tu a svojho legendárneho predchodcu dokonca prekonáva!
3D Protein od Reflex Nutrition je svetovo prvý a jediný proteín s postupným účinkom, ktorý obsahuje natívny srvátkový proteín, micelárny kazeín a izolát vaječnej bielkoviny v pomere 45:45:10. Vznikol tak doslova úplne nový typ vysoko kvalitného viaczložkového proteínu ponúkajúceho výnimočné výživové parametre a 80% obsah bielkoviny vo všetkých príchutí – žiadny iný viaczložkový proteín s týmto zložením nič také ponúknuť nemôže.
Hlavné benefity 3D Proteínu:
- Obsah troch unikátnych zdrojov proteínu: natívne srvátkové bielkoviny, micelárneho kazeínu, izolátu vaječné bielkoviny v ideálnom pomere 45:45:10
- Tri rôzne fázy trávenia: pomalá, stredná a rýchla
- 80% obsah bielkoviny
- Obsah troch typov priateľských probiotík
- Natívne srvátkový proteín a kazeín z mlieka od kráv z európskych chovov živených výhradne trávou
45% Natívny srvátkový proteín Reflex Nutrition
Rýchlo uvoľňovaný proteín, ktorý je bezprostredne trávenie a do tela sa tak takmer okamžite dostávajú potrebné živiny. Pochádza z mlieka z európskych chovov živených výhradne trávou a vďaka natívne technológii ide o najčistejšie a najviac prírodné formu srvátkového proteínu, ktorá existuje. Je vo svojej prirodzenej, prírodou vytvorené a nedotknuté podobe z čerstvého mlieka.
U natívne technológia je najväčším umením extrakcia čistých srvátkových molekúl priamo z čerstvého mlieka bez poškodenia proteínu. Výhodou je tiež jedna pasterizácia – bežne sa pasterizuje dvakrát, kvôli čomu dochádza k denaturalizácii proteínových molekúl. Celý proces spracovania navyše prebieha len pri desiatich stupňoch celzia.
Výroba proteínu Native Whey od Reflex Nutrition je bezpochyby jedným z najdrahších a časovo najnáročnejších spôsobov spracovania, špeciálne, keď musí prebiehať v súlade so striktné normou ISO9001. Preto si na neho môže technologicky trúfnuť len pár mliekární na svete a práve preto ide o formu, ktorá je v proteíne tak vzácna a ktorá prináša výsledky, aké by v bežnom proteíne získaného zo srvátky neboli vôbec možné.
Native Whey obsahuje viac aminokyselín s rozvetveným reťazcom BCAA, až o 16% viac L-Leucínu, viac esenciálnych aminokyselín a skoro o 40% viac cystínu než bežný srvátkový proteín.
45% Micelárny kazeín Reflex Nutrition
Micelárny kazeín je v tele trávenia pomaly, vďaka čomu zaisťuje postupný a stály prísun aminokyselín do krvného obehu. Rovnako ako natívny srvátkový proteín aj kazeín pochádza z európskych chovov – firma Reflex Nutrition nedováža mliečne alebo srvátkové produkty z USA, pretože je tam hojne rozšírené používanie rastových hormónov a antibiotík. Pri výrobe je takisto použitá ultra jemná filtrácia a nízke teploty pre zachytenie každé proteínové molekuly, ktorá sa v čerstvom mlieku vyskytuje, v jej prirodzenej a neporušenej podobe, zatiaľ čo sa vyfiltruje nepotrebný tuk a cukry. Výsledkom je čistý, nedenaturovaný, natívne micelárny kazeín špičkovej kvality.
10% Izolát vaječnej bielkoviny Reflex Nutrition
Vaječné bielky sú vedľa srvátkového proteínu so svojou výživnou hodnotou 100 a stredne rýchlou dobou trávenia druhú surovinou na špici obľúbenosti priaznivcov kulturistiky a fitness po desaťročia. Izolát vaječnej bielkoviny už sa v proteínoch kvôli vysokej cene ako hlavná zložka nepoužíva, zároveň ale jeho kvality prekoná len máločo, a preto je obsiahnutý aj v 3D proteínu.
Patented LAB2PRO® Friendly Bacteria
3D Proteín okrem trojfázové formula obsahuje priateľské baktérie druhov Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum a Lactobacillus rhamnosus patentované značky LAB2PRO®. Baktérie sú vypestované pomocou špeciálnej technológie, vďaka ktorej získavajú ochranu, ktorá zaisťuje, že sa do zažívacieho traktu dostanú nepoškodené.
3D Protein od Reflexu je svetovo prvý a jediný proteín s postupným účinkom, ktorý obsahuje natívny srvátkový proteín, micelárny kazeín a izolát vaječnej bielkoviny v pomere 45:45:10. Takto doslova vnikol úplne nový typ vysoko kvalitného viaczložkového proteínu ktorý má výnimočné výživové parametre a 80% obsah bielkoviny u všetkých príchutí
Balenie | |
---|---|
Výrobca | |
Brand |
Pridajte prvú recenziu pre “3D Protein 1800 g – Reflex Nutrition” Zrušiť odpoveď
Musíte byť prihlásený pre pridanie hodnotenia.
Dávkovanie:
rozmiešajte 35 g (približne 3 zarovnané 25 ml odmerky ) s 350 ml. Pre silnejšiu, krémovejšiu alebo intenzívnejšiu chuť, rozmiešajte s menším množstvom vody alebo mlieka.
Zloženie:
koncentrát mliečnej bielkoviny (96%): micelárny kazeín (45%), natívny srvátkový proteín (45%), proteínový izolát (vaječný bielok) (10%), aróma, kakaový prášok (2,5%) (len u príchute chocolate perfection) , zahusťovadlo karboxylmethyl celulóza, farbivo betanín (u príchute strawberries & cream), sladidlá sukralóza, steviol-glykozidy, farbivo beta karotén (u príchute vanilla ice cream), LAB2PRO® (Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus Acidophilus), protihrudkujúca látka oxid kremičitý.
Výživové údaje príchuť chocolate perfection (čokoláda), strawberries & cream (jahoda), vanilla ice cream (vanilka):
Výživové údaje |
100 g |
35 g* |
Energetická hodnota |
1526 kJ / 360 kcal |
534 kJ / 126 kcal |
Tuky
Z toho nasýtené mastné kyseliny |
1,6 g
0,9 g |
0,6 g
0,3 g |
Sacharidy
Z toho cukry |
6,5 g
0,4 g |
2 g
<0,2 g |
Vláknina |
0,4 g |
<0,2 g |
Bielkoviny |
80 g |
28 g |
Soľ |
0,84 g |
0,3 g |
Bifidobacterium Bifidum |
600 000 000 MO |
210 000 000 MO |
Lactobacillus Rhamnosus |
600 000 000 MO |
210 000 000 MO |
Lactobacillus Acidophilus |
600 000 000 MO |
210 000 000 MO |
*1 dávka odpovedá 35 g. Balenie obsahuje 51 dávok.
MO – mikroorganizmov v dobe výroby
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.