3D Protein 1800 g – Reflex Nutrition

63,50 

3D Protein od Reflexu je svetovo prvý a jediný proteín s postupným účinkom, ktorý obsahuje natívny srvátkový proteín, micelárny kazeín a izolát vaječnej bielkoviny v pomere 45:45:10

3D Protein 1800 g - Reflex Nutrition – Čokoláda
63,50 

dostupné

3D Protein 1800 g - Reflex Nutrition – Vanilka
63,50 

na sklade dostupné

3D Protein – nástupca proteínu Peptide Fusion je tu a svojho legendárneho predchodcu dokonca prekonáva!

3D Protein od Reflex Nutrition je svetovo prvý a jediný proteín s postupným účinkom, ktorý obsahuje natívny srvátkový proteín, micelárny kazeín a izolát vaječnej bielkoviny v pomere 45:45:10. Vznikol tak doslova úplne nový typ vysoko kvalitného viaczložkového proteínu ponúkajúceho výnimočné výživové parametre a 80% obsah bielkoviny vo všetkých príchutí – žiadny iný viaczložkový proteín s týmto zložením nič také ponúknuť nemôže.

Hlavné benefity 3D Proteínu:

  • Obsah troch unikátnych zdrojov proteínu: natívne srvátkové bielkoviny, micelárneho kazeínu, izolátu vaječné bielkoviny v ideálnom pomere 45:45:10
  • Tri rôzne fázy trávenia: pomalá, stredná a rýchla
  • 80% obsah bielkoviny
  • Obsah troch typov priateľských probiotík
  • Natívne srvátkový proteín a kazeín z mlieka od kráv z európskych chovov živených výhradne trávou

45% Natívny srvátkový proteín Reflex Nutrition

Rýchlo uvoľňovaný proteín, ktorý je bezprostredne trávenie a do tela sa tak takmer okamžite dostávajú potrebné živiny. Pochádza z mlieka z európskych chovov živených výhradne trávou a vďaka natívne technológii ide o najčistejšie a najviac prírodné formu srvátkového proteínu, ktorá existuje. Je vo svojej prirodzenej, prírodou vytvorené a nedotknuté podobe z čerstvého mlieka.

U natívne technológia je najväčším umením extrakcia čistých srvátkových molekúl priamo z čerstvého mlieka bez poškodenia proteínu. Výhodou je tiež jedna pasterizácia – bežne sa pasterizuje dvakrát, kvôli čomu dochádza k denaturalizácii proteínových molekúl. Celý proces spracovania navyše prebieha len pri desiatich stupňoch celzia.

Výroba proteínu Native Whey od Reflex Nutrition je bezpochyby jedným z najdrahších a časovo najnáročnejších spôsobov spracovania, špeciálne, keď musí prebiehať v súlade so striktné normou ISO9001. Preto si na neho môže technologicky trúfnuť len pár mliekární na svete a práve preto ide o formu, ktorá je v proteíne tak vzácna a ktorá prináša výsledky, aké by v bežnom proteíne získaného zo srvátky neboli vôbec možné.

Native Whey obsahuje viac aminokyselín s rozvetveným reťazcom BCAA, až o 16% viac L-Leucínu, viac esenciálnych aminokyselín a skoro o 40% viac cystínu než bežný srvátkový proteín.

45% Micelárny kazeín Reflex Nutrition

Micelárny kazeín je v tele trávenia pomaly, vďaka čomu zaisťuje postupný a stály prísun aminokyselín do krvného obehu. Rovnako ako natívny srvátkový proteín aj kazeín pochádza z európskych chovov – firma Reflex Nutrition nedováža mliečne alebo srvátkové produkty z USA, pretože je tam hojne rozšírené používanie rastových hormónov a antibiotík. Pri výrobe je takisto použitá ultra jemná filtrácia a nízke teploty pre zachytenie každé proteínové molekuly, ktorá sa v čerstvom mlieku vyskytuje, v jej prirodzenej a neporušenej podobe, zatiaľ čo sa vyfiltruje nepotrebný tuk a cukry. Výsledkom je čistý, nedenaturovaný, natívne micelárny kazeín špičkovej kvality.

10% Izolát vaječnej bielkoviny Reflex Nutrition

Vaječné bielky sú vedľa srvátkového proteínu so svojou výživnou hodnotou 100 a stredne rýchlou dobou trávenia druhú surovinou na špici obľúbenosti priaznivcov kulturistiky a fitness po desaťročia. Izolát vaječnej bielkoviny už sa v proteínoch kvôli vysokej cene ako hlavná zložka nepoužíva, zároveň ale jeho kvality prekoná len máločo, a preto je obsiahnutý aj v 3D proteínu.

Patented LAB2PRO® Friendly Bacteria

3D Proteín okrem trojfázové formula obsahuje priateľské baktérie druhov Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum a Lactobacillus rhamnosus patentované značky LAB2PRO®. Baktérie sú vypestované pomocou špeciálnej technológie, vďaka ktorej získavajú ochranu, ktorá zaisťuje, že sa do zažívacieho traktu dostanú nepoškodené.

3D Protein od Reflexu je svetovo prvý a jediný proteín s postupným účinkom, ktorý obsahuje natívny srvátkový proteín, micelárny kazeín a izolát vaječnej bielkoviny v pomere 45:45:10. Takto doslova vnikol  úplne nový typ vysoko kvalitného viaczložkového proteínu ktorý má výnimočné výživové parametre a 80% obsah bielkoviny u všetkých príchutí

Balenie

Výrobca

Brand

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “3D Protein 1800 g – Reflex Nutrition”
Dávkovanie: rozmiešajte 35 g (približne 3 zarovnané 25 ml odmerky ) s 350 ml. Pre silnejšiu, krémovejšiu alebo intenzívnejšiu chuť, rozmiešajte s menším množstvom vody alebo mlieka.
Zloženie: koncentrát mliečnej bielkoviny (96%): micelárny kazeín (45%), natívny srvátkový proteín (45%), proteínový izolát (vaječný bielok) (10%), aróma, kakaový prášok (2,5%) (len u príchute chocolate perfection) , zahusťovadlo karboxylmethyl celulóza, farbivo betanín (u príchute strawberries & cream), sladidlá sukralóza, steviol-glykozidy, farbivo beta karotén (u príchute vanilla ice cream), LAB2PRO® (Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus Acidophilus), protihrudkujúca látka oxid kremičitý.
Výživové údaje príchuť chocolate perfection (čokoláda), strawberries & cream (jahoda), vanilla ice cream (vanilka):
 Výživové údaje
 100 g
 35 g*
 Energetická hodnota
 1526 kJ / 360 kcal
 534 kJ / 126 kcal
 Tuky Z toho nasýtené mastné kyseliny
 1,6 g 0,9 g
 0,6 g 0,3 g
 Sacharidy Z toho cukry
 6,5 g 0,4 g
 2 g <0,2 g
 Vláknina
 0,4 g
 <0,2 g
 Bielkoviny
 80 g
 28 g
 Soľ
 0,84 g
 0,3 g
 Bifidobacterium Bifidum
 600 000 000 MO
 210 000 000 MO
 Lactobacillus Rhamnosus
 600 000 000 MO
 210 000 000 MO
 Lactobacillus Acidophilus
 600 000 000 MO
 210 000 000 MO
*1 dávka odpovedá 35 g. Balenie obsahuje 51 dávok. MO – mikroorganizmov v dobe výroby