Kakaové maslo BIO 250 g – Health Link

7,90 

BIO RAW cacao butter môžeme využiť pri príprave pokrmov, ale aj pri starostlivosti o pokožku. Obsahuje živiny a antioxidanty vďaka lisovaniu pri nízkej teplote.

 

dostupné

Katalógové číslo: HL004 Kategórie: , , Značka:

RAW kakaové maslo od Health Linksa získava lisovaním surovej kakaovej hmoty, ktorú obdržíme z nepražených kakaových bôbov Criollo pestovaných v podmienkach ekologického poľnohospodárstva. Lisovanie sa vykonáva pri nízkej teplote – nedochádza tak k strate dôležitých živín a enzýmov, maslo je tepelne stabilné, obsahuje prírodné antioxidanty, ktoré zabraňujú žltnutiu, a uchováva si jemnú vôňu a chuť horkej čokolády.

Klasické využitie pre kakaové maslo je pri výrobe čokolády. Avšak môžeme ich používať aj v kuchyni pri príprave koláčov, dezertov, sušienok, zmrzliny a iných pokrmov. Je tiež výborným prírodným prostriedkom v každodennej starostlivosti o pokožku – zjemňuje a hydratuje pleť a má výborné regeneračné vlastnosti.

Použitie:

Kakaové maslo sa používa pri výrobe čokolády (zjemní chuť), do čokoládových poliev (pri krájaní nebude poleva praskať), zmrzliny, na vyprážanie, pečenie – mäsa, sladkých pokrmov.

Balenie

Výrobca

Brand

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Kakaové maslo BIO 250 g – Health Link”
Zloženie: 100% BIO RAW kakaové maslo Krajina pôvodu: Peru
NUTRIČNÉ HODNOTY
   v 100 g výrobku
Energia 899 kJ / 214,7 kcal
Tuky 99,9 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 63,1 g
Sacharidy 0 g
- z toho cukry 0 g
Vláknina 0 g
Bielkoviny 0 g
Soľ 0,0025 g